|
НАЈ ЈАК КОНЦЕРТ..... |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaaaaaaaaaaaa...ги имаш гледано busted??????лелелелелеллелелеле блазесити...ќе умрам |
|
Точачиња.
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе луѓе секој си има вкус the hell шо е проблемот?????!!!! и мене ми се свиѓет бастед....многу се добри дечките
|
|
Точачиња.
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
definitivno THERION vo buk*rest.lele deckine i devojkine se nepovtorlivi,pravi profesionalci.drugite bea ok ama i ne bas.pr nightwish.nekako ne mi bese film,ali bese iskustvo:)))
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
NOT RESPONDING
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 516 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бијело Дугме летово во Белград (300 000 луѓе, па нели е тоа преголем број за нашево баканче и тоа РОК концерт) |
|
NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
|
|
bagio
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe definitivno IRON MAIDEN - ROCK IN RIO
|
|
I`m back in the game
|
|
Kevin Mitnik
Нов член Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па може да се каже Бјело Дугме
|
|
NOT RESPONDING
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 516 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па се знае бе
|
|
NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
|
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МАНУ ЧАО - Скопско лизгалиште јуни 2002
ПРОДИЏИ - САЕМ Ноември 2005 |
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
The_Grim
Сениор Регистриран: 06.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E pa ke vidime sea sto ke ispadne vo Bugarija na Monsters Of Rock...Ke bidat: Judas Priest, Motorhead, Morbid Angel, In Flames, Slipknot, The Haunted...etc..etc...mislam deka ke bide neso UNFORf**kINGETABLE!!! |
|
Two muffins bake in an oven:
"Isn't it hot here?"-says the one. "Aaaahhhhh.....A talking muffin!!!"-says the other. |
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ProdigY...
|
|
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на малку концерти сум ојдена...али апокалиптика беа...закон...лудница...ептен беше топ... |
|
Точачиња.
|
|
*psycho*
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имаш право за апокалиптика стварно бра лудница. за мене тоа беше првиот концерт од кој ме болеше вратот али верувај ВЕДЕШЕ! |
|
Grim Reaper
Нов член Регистриран: 05.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imalo dosta dobri koncerti. Ne samo vo Makedonija tuku i na balkan, barem kaj sto ni e poblisku. Apokaluptika bese eden od najpunite vo Makedonija. Mislam deka sekoj sto barem slusnal za niv bese tamu. |
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леб и Сол - 1992 Саем
Beastie Boys - 1995 Будимпешта |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |