IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - што ќе направите ако го фатите партнерот на дело?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

што ќе направите ако го фатите партнерот на дело?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 29>
Автор
Порака
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2009 во 20:40
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2009 во 10:03
Originally posted by KungFuPanda KungFuPanda напиша:

Ke mu dadam raka na tipot so ja roka zenskami posto zenska se drzi so k*r a ne so tepanje taka da ja ako ne sum bil sposoben moja greska e.

.....da ti kazam.........pravo.....ima tuka nesto  vistinito...............i se slozuvam so tebe.....голема%20насмевка..........(mus mi stalno vikase  ljubovta e vo ku*otголема%20насмевка
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2009 во 15:29
Ke se praam naudren i neka se muci dodeka spie so mene, a misli na nego ѓавол

Кон врв
FERARI Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 03.Јануари.2009
Поени: 40
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FERARI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2009 во 07:36
Ova e situacija sto se razgleduva od poveke aspekti(posle incidentot razbira se)
1.Ako vrskata e kratka mozebi nemalo dovolno vreme za zapoznavanje,za da mozes da gi razberes i svatis potrebite,zelbite,fantaziite......itn na pertnerot/kata pa mozebi i tuka nekade ke ja najdes/baras pricinata.(jas licno nikogas ne bi ja nasol!!!!!!!!!!) 2.No ako vrskata e poprilicno dolga 6-7 meseci i poveke toa e veke filozofsko prasanje so so elementi na krivicne prijava za obid za ubistvo,ubistvo vo obid,remetenje javen red i mir,nanesuvanje teski telesni povredi itn.3.Od maska gledna tocka svojata erektilna disfunkcija bi ja lecel proporcijonajno so modricite/skrsenicite vo obidite seksualno da ja zadovolis partnerkata?!?!?!?!?!?!?!?!?!
4.od zenska strana samo eden gospod znae sto li mislela koga mu se trtela na noviot(ovoj pak ke zaglavi na rabota,garant nema da primeti,pa sto mozda i on nesto cepka na strana,aj be ke go izlazam kako prosliot pat...........)
5.Ali ako mi se desi na mene-FERARI(ne mi se veruva ,ama nikad ne reci nikad?!?!)garant ke cuete na site udarni vasti denta
6.Stvarno mnogu zaebana rabota
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2009 во 13:08
2.No ako vrskata e poprilicno dolga 6-7 meseci i poveke toa e veke filozofsko prasanje so so elementi na krivicne prijava za obid za ubistvo,ubistvo vo obid,remetenje javen red i mir,nanesuvanje teski telesni povredi itn. ....леле FERARIIII

Изменето од ma4kica - 04.Јануари.2009 во 13:08
Кон врв
FERARI Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 03.Јануари.2009
Поени: 40
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FERARI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 11:51
Samo covek bez emocii bi mozel da go podnese toa,i da projde nekazneto .Ne mislam "sekogas" na fizicka ili telesna kazna.

AMA POMISLUVAM:))))))))
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 11:58
Nishto ...samo kje bide minato svrsheno vreme za mene
Кон врв
zaguben Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 3387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 15:47
Jas bi sakal devojkami da ja fatam so druga devojka kako se mazat da se napravime edna trojka
Кон врв
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 22:08
Nedaj boze da ja nacekam ,a i ne daj boze da me naceka
Кон врв
galenaa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2008
Поени: 4107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај galenaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 23:19
ke go zashamaram i ke mu zemam alishtata gol da si odi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 23:25
Gol niz kuki da ti seta
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 23:32
Pa.......... nikogas nema da dozvolam situacija da mozam da go fatam partnerot na delo ......poarno spreciti da go fatam otkolku da mu mislam :
-dali da gi istepam dvajcata
-dali da go napustam
-dali da mu vratam so ista mera
-dali da mu oprostam
dali, dali, dali..............
Vaka sedi raat , ne burickaj pravi se naudren i nema da fatis nikogo...........zivotot ide dalje za iste pare
Кон врв
galenaa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2008
Поени: 4107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај galenaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 23:42
иги ова благослов или клетва е
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 00:54
Koj kako saka neka svati
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.