|
Дали носите жолта облека? |
Внеси реплика | страница <1 23456 43> |
Автор | ||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zoltata boja e najsilna ... potoa crvenata ... sepak mislam deka mazite poveke se po crvenata boja ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секоја боја си има своја убава нијанса. Јас кога нешто ставам на себе, таа нијанса ја комбинирам со нијансата на моето расположение. Некогаш тие нијанси се во комплементарен однос, некогаш во контрадикторен, но никогаш не се инкомпатибилни.
|
||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zolta boja ................i toa ona jaka da ne recam drec ja nosam koga mi nedostasuva toplina od sonceto ,oti me asocira na dolgo toplo leto .........a i koga posebno sum ljubomorana na samata sebe sto ne sum uspeala vo nesto ..........neli zoltata boja oznacuva ljubomora
|
||
Ssssssssssssss
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bez zolta boja od doma ne izleguvam taman rabota hahahahahhahahahha
|
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gledaj da ne se i kontradiktorni,za da ne bides okarakterizirana kako konfliktna licnost bez sense za sorabotka,od lugeto koj se razbiraat i vo neverbalnata komunikacija. Zoltata boja spored Feng Shui znaci komunikativnost (energicna boja)i e pozelna vo prostorot,a sekako i vo garderobata,no vo pomali kolicini poradi nejzinoto energicno dejstvo,koe ako go ima vo pogolemi kolicini moze da donese nespokoj. Probajte vo prostorot i vo garderobata ;navistina deluva. |
||
~Live the life you love, love the life you live~
|
||
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знам јас малку Фенг Шуи... знам малку повеќе за комуникацијата (вербална и невербална)... најмногу од се’ знам дека лотосовиот цвет е мој омилен цвет!!! Но, знам и кога сум натпросечно тажна или среќна, која боја да ја ставам на себе, за да си направам рамнотежа. А знам и дека најубавиот накит на мене е мојата насмевка, а нијансата која секогаш ми одговара е онаа во која ќе светне погледот во моите очи! Изменето од anastea - 10.Јануари.2009 во 03:07 |
||
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti znaes malku,no jas znam poveke od malku bidejki imam kniga za Feng Shui i za menadzment koj sto e i vprocem moj naucen trud (kade osnovata e verbalna i neverbalna komunikacija).Kritikata bese naj dobronamerna.Inaku ne samo kaj tebe,tuku kaj sekoj covek nasmevkata e najubaviot nakit koga e prirodna i izvira od vnatre,a svetnatiot pogled vo ocite ne e povrsen .Inaku ti si moja imenjacka neli?Sho-San na japonski znaci lotus flower.Normalno deka se razbirame....
Изменето од anastea - 10.Јануари.2009 во 03:08 |
||
|
||
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лотосов цвету, јас и ти се разбравме уште во првиот пост, не знам зошто не би се разбрале!!! Јас те доживеав онака како што беше кажано од твоја страна! Патем, убаво е да имаш ангел-чувар од кој можеш да научиш нешто убаво и корисно!
Изменето од anastea - 10.Јануари.2009 во 03:09 |
||
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vidi duso,imam cuvstvo deka si proziren politicar.Imaj slatka nok so tvojot sakan mil,mil,najmil,soprug
Изменето од anastea - 10.Јануари.2009 во 03:09 |
||
|
||
Sho-Sana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еж во кафез
жолта е боја наша рекол големиот ВОНТ 1935 во Прага при формирање уличните банди кои раководеле со подземјето сите члениви носеа во реверот шпенадла со жолто главче |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
postoi eden nacin toj da se izvadi
a vo nego se krie mracna tajna |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne zasto me potseka na ljubomora i ne ja sakam taa boja
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |