IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс со бившата/бившиот
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс со бившата/бившиот

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 22>
Автор
Порака
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2006 во 17:59
seks so bivsata samo od zadovolstvo i zabava
mbm
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2006 во 18:34
Sum imal ednas, i sea sakam pak da imam!!! Ne za drugo mnogu poubava mi se vide sega!!  A i bolji seks mi dae!!! Mora toj posle mene da ja podnaucil na nesto novo!!! 
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2006 во 18:38
smo nemoj da se predomislis da mu se vratis sega nejze bidi xrabar izdrzi
mbm
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2006 во 18:55
Aaaaaaaa toa nikako!!!!  Pa posle nema da mi bide interesen seksot so nejze!!! Vaka naj arno mi e!!! 
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2006 во 18:57
dobro ti si znajs ne ti se mesam
mbm
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2006 во 19:00
Abe fala na sovetot, arno ama vaka i devojka mi si ja imam, i bivsata pak mi e tuka!!! Ihaaaaaaa kje padne dobro e.anje!!!!!  Samo ako me naceka devojka mi, e togas ke padne edno dobro tepanje!!! 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2006 во 19:03

ako te naceka ke padne mozi tepane a ti predolzimu tepane vo krevet zaedno so dvete

mbm
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2006 во 19:16
Ejjjjjj gleas na ova ne mi teknalo do sea!!!  More kje gi nabuckam prvo oni dve malce u krevet da se izrvaat, pa ja ko kje im vlezam kako sudija breeeeeee!!!!! 
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 01:27

Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Ejjjjjj gleas na ova ne mi teknalo do sea!!!  More kje gi nabuckam prvo oni dve malce u krevet da se izrvaat, pa ja ko kje im vlezam kako sudija breeeeeee!!!!! 

уживај, штом до сега не си средил, од сега не се надевај кога они се веќе у кревет......... само ќе бидеш трето сметало...

MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 03:24
Ма јок бреее!!! Ма што сакаат нека праат!!! Јас на крај двете посебно ќе ги грабнам!!!
Кон врв
la_luna Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јануари.2006
Локација: Spain
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la_luna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 03:27
Никако секс со бившиот! Тоа е само залажување и ништо повеќе, а и ако стане навика зборам чисто само за секс тогаш станува опасно.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 03:30

Еееееејјјј нема везе!!! Напротив е многу интересно, авантуристичко, страсно, жешко и и и и ..... е не ми текнуе повеќе!!!

Кон врв
mimi24 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2005
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 10:10
Zasto zalazuvanje. Pa sekoj si znae za sto e vo taa situacija. Naprotiv tuka nema zalazuvanje. Ubavo tie, uzivas i na kraj si odis doma i nikomu nisto. Utre denta nemas obvrska da mu se javis, ne ti e gajle kade e i so kogo e itn. S eden zbor relaksiracki e. Ako ste se sozuvale samo vo seksot zasto da ne go iskoristis maksimumot od toa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 17:01
Originally posted by mimi24 mimi24 напиша:

Zasto zalazuvanje. Pa sekoj si znae za sto e vo taa situacija. Naprotiv tuka nema zalazuvanje. Ubavo tie, uzivas i na kraj si odis doma i nikomu nisto. Utre denta nemas obvrska da mu se javis, ne ti e gajle kade e i so kogo e itn. S eden zbor relaksiracki e. Ako ste se sozuvale samo vo seksot zasto da ne go iskoristis maksimumot od toa

Cista hemija!!! Samo zadovolstvo!!! Nema nikakvi obvrski, samo SEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKSSSSSSSSSSSss!!!! Uf edvaj cekam pak da se desi!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.