|
Опседнати куќи |
Внеси реплика | страница 123 18> |
Автор | ||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 06.Октомври.2005 во 09:56 |
|
Kaj mene vo blizina na strog centar ima tri kuki vo koj nikoj ne sedi i se zboruva deka ima "nesto" , vo ednata ziveeja nekolku familii za po nekolku dena odkako ke izrenoviraja si zaminuvaa , so brzina na svetlinata ... shto velite na ova |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
WOW! stvarno cudno....ima i tuka edna kukja takva, nedogradena e, iii dosta e golema ii ubava, i edno vreme nekolku drugarki pocnavme da se sobirame tamu....stvarno bese cudno, se slucuvaa neobicni raboti,a i prikaznata so ni ja raskazuvaa za kukjata...najverojatno ispadna vistina....:-/ hektor! aj rasprasaj se malce povekje za tie kukji! koga se izgradeni, koj gi izgradil, koj ziveel vo niv...itn...itn....se sto mozes da doznes...:-)) |
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Velam odlicno mesto za praenje zurkaaaaa |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
bazo
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 14.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima nesto, koj ke ti kaze kako e so e celata rabota ...
|
||
Life isnt about waiting for the storm to pass... I'ts about dancing in the rain.
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пааа сеа, знаете како е журки мора да постојат
|
||
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Duh pa ti si zamesal prsti i tamu a? Breee abe do koa da ti kazuvam ostaj gi lugjeto na raat!!!
More dobar ti e planot!!! Tie renoviraat, ti gi brkas!!!! Posle sve berbat prais!!! Pa pak jovo nanovo!!! Moree!!! |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе па не ми се допаѓаше бојата како ја бојосале куќата јеби га |
||
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E pa ne e valjda site ista boja da ja farbaat kukjata!!! Nemoj vekje!!! Ostaj gi da disat malku!!! Ja ako dojdam tamu i mene kje me plasis?!?!?!
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
немаш гаље ти не фарбам јас столбови мајке ми
|
||
|
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NON CAPISH GHOST |
||
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ни под разно капиш само капишарење |
||
|
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е сега се предавам и јас!!!
|
||
|
||
bagio
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imat opsednati kuki dojte doma za da se uverite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nemojs gla da krenis od pajnci lajci viljuski i nozoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! STRASNA RABOTA E TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
I`m back in the game
|
||
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Точачиња.
|
||
Внеси реплика | страница 123 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |