IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Кадрава или права коса?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кадрава или права коса?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 10>
Автор
Порака
defma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај defma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2008 во 12:28
Права и малку виткана
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2008 во 23:43
Виткана,ама не премногу(не во спирали)
Кон врв
vrapce Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 07.Февруари.2008
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vrapce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2008 во 18:57
se razbira prava
Кон врв
ana sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2008
Поени: 2278
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2008 во 19:04
prava
Кон врв
elen4e-eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2007
Поени: 202
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elen4e-eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2008 во 21:19
Имам прекрасна права коса и за ништо на светот не би ја менувала. Исто така понекогаш сакам да ја искршам со пегла она другото го оставам на мајката природа што прекрасно ми ја извајала косата трепкањетрепкање да не бидам фалбаџика сакам да кажам дека тоа ми се коментари и совети и од другите: пријатели, другарки, блиски.... не е сега само да се фаламсреќа
Nobody is perfect.....well I am nobody!
Кон врв
defma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај defma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2008 во 21:22
Преферирам права.
Кон врв
maki_seker4e Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Ноември.2008
Поени: 131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maki_seker4e Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2008 во 18:14
iam prava kosa a ja obozavam vitkanaaaaaaaaaaaaaaaaaa i ad sakam nemozam da ja navitkam odma mi staniva prava:(
Кон врв
THEPRINCESS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Декември.2008
Поени: 4676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај THEPRINCESS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 01:54
Imam vitkana kosa i site mi ja bendisuvat - osven jas. Porano mnogu ja peglav kosata ali sea a ostaviv takva kako sto e.
Кон врв
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 16:45
Posto imam vitkana kosa i ne ja sakam ,zatoa perferiram prava kosa
Кон врв
FILIP Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Поени: 370
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2009 во 15:59
Јас имам ПРАВА коса, а тоа дали кадрава или права, зависи од самиот човек, и од вкусот, кај некои луѓе навистина им стои ПРЕКРАСНО кадрава и малце права коса, а пак на некои им стои права... така да тоа зависи само од човекот и од вкусот.
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2009 во 17:04
многу ми е интересно, кога гледам луѓе што имаат права коса, да сакаат виткана... и обратно, луѓе со виткана сакаат права...

мојата кога ми беше подолга ми се виткаше, не можев да ја средам дури... сега и да не ја испеглам... не се ни познава...
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 21:50
SAKAM PRAVA KOSA A MOJATA SAMA SE VITKA ...PAFFFFFFFFFF
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 22:04
Sekogas i maskoto a i zenskoto go posakuvaat sprotivnoto...
taka i so kosata.............ako si brineta sakas da bides plavusa i obratno.......ako imas prava kosa sakas prirodno vitkana ......pa vo denesno vreme so kozmeticki preparati sekoj moze da bide razlicen sekojdnevno.....eden den prava kosa , drugiot den vitkana ...........tretiot den nularica .....cetvrtiot den perika.......do nedoglednost
Кон врв
vendi Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јануари.2009
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vendi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 00:07
vo cela kosa nemam dva prameni isti eden vitkan eden prav druk nakrsen...

Изменето од vendi - 09.Јануари.2009 во 00:08
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.