![]() |
|
Кумановци и нивниот темперамент |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 21> |
Автор | |
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Поздрав до највеселите и најшармантни луѓе во цела македонија, ги обожавам Кумановци. Доста ми е само малку да слушнам од дијалектот и паѓам у делириум...
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
nikola_HM ![]() Група ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 82 |
jas iskreno samo enigma ja poznavam od kumanovo i mozam da kazam deka e prekrasna osoba
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bijonsemadona ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Jas pak poznavam eden.......upssss .......znam eden vic za kumanovki.........dve kumanovke......edna se zali na druga ...... da vidis mori jucera sto mi dojde lopov pred kucu ?
..I? TI SO NAPRAJ MOR .......ja sade sedu i kjutu ...... .........taj ga otvori bre gjamot i vleguj uvnatre !!!... A TI SO MOR ??........ja sade sedu i kjutu ............ otide tuje pa tuje i mi uleze bre pod jorgan.............. A TI SO NAPRAJ MOR? ............ ja sade sedu i kjutu .................i mi gi soblekuje bre gastite i mi go stavuje od pozadi .......... A TI MOR SO ?? .......ja sade sedu i kjutu.......i posle kogaj ja zavrse tuju rabotu izleze pak od gjamot......... A TI SO NAPRAJ MOR? ..........e ja togaj ga pljuju PUUUUUU sram te bilo takoj mu rekov ......... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
pozdrav do kumanovci i kumanovke
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
![]() |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ВИЦ НЕМА ВРСКУ....
![]() АМА ПОМЕШАМ НЕКОЈСИ ДИЈАЛЕКТ ... ![]() |
|
![]() |
|
A TI SO NAPRAJ MOR? ..........i skoro celiot text,mnogu malku kumanovski zborovi ima,skoro ic
|
|
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Od mene za kumanovke
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Polar Bear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
![]() Виц погоре је добар, ама не је граматички тачан.
Тики, еве још ед’н стар: Жали се млада кумановка на другачке, која како се одала и вика: Ти мори Стојанке одаде се за официра, стана официрка, ти Филимено, зема професора, стана професорка, а ја га зема мојега удовца, никако да стану удовица. ![]() Happy New Year and Merry Christmas to everyone. Have fun.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Polar Bear - da ne si po poteklo od Kumanovo slucajno?
![]() |
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
mnogu pozitivni luge .....iako pola ne razbiram sto zborat....
![]() |
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
|
prasaj za prevod, ke ti odgovorime
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |