|
Скопје најубавиот град во светот! |
Внеси реплика | страница <1 56789 32> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ednas nekoj rece..:
Sedi di si jer kaki si nisi ni za di si! |
|
the eye
Група Регистриран: 30.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
skopje normalno
GO OBOZAVAMMMMMMMMMMM
poz skopjani
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nokniot zivot ,dobrite kafani i diskoteki, toa e ubavo.
Se drugo turi mu pepel,ziva katastrofa. |
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TI IZGLEDA NE ZNAES OD SKOPJE PONATAMU MORE LI E KOPNO LIE? POJDEN SI NEKADE PO SVETOT DA VIDIS SO E GRAD? |
|
car's freack
|
|
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da e najubav ne e ,no deka si go sakam najveke na svet ,go sakam.Toa e najcesto koga se vrakam od pat nekade po svetot.Sto imaat drugite ,a nie vo ovoj nas grad go nemame.Sto treba da se sluci za da bideme zadovolni?Da ni se sluci nov teatar pa da bideme srekni i akterite i nie gledacite,da ni se sluci ubavo kino,da go nema ovoj haos po ulicite.....No zatoa imame piraterija,deponii na sekoj cekor,drvjata zakiteni so skinati najlonski kesi...No sepak vo ovoj grad se slucuva celiot moj zivot,moeto detstvo,stariot kuklen teatar,kinoto Mladina,igrankite vo malskite domcinja,korzoto sto go nemase nikade vo svetot/ na shega go vikavme mesto na ljubovni protesti/,plazite na vardar .....i sega koga setam na kejot pokraj vardar ili go gledam od vodno si velam: moe skopje ne te menuvam za nisto na svetov! pa kolku mi se ubavi mladite lugje pa takva ubavina nema nikade veruvajte mi samo kaj nas vo makedonija!
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tesko e da se kaze deka Skopje e najubav grad,ama toa e moj grad vo koj sum se rodila,vo koj se vrezani moeto detstvo,segasnost i idnina i si go sakam najmnogu na svet..
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E odkoga go procitav naslovot u Vest:Konj griznal devojka stvarno mi se stemni..aman vise na sto lici gradov,konji pasat kade ke stasaat pa uste eve pocnaa i luge da napagaat,a da ne gi spomnuvam i ulicnite kucinja koi se stacionirani vo samiot centar na Skopje,i od koi ne mozam mirno da si stasam do doma verujte mi..takva aresivnost odamna ne sum videla..sramota e za eden glaven grad..(sea ne deka ne go sakam ama se razucaruvam od vakvi raboti)
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prv pat slusham konj da GRIZNE nekogo, eh sho ti se vika glaven grad ke si dobiesh kopito ako ne vnimavash
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во Ск ми се допаѓа тоа што човек има повеќе начини да се забавува,надоградува,да си го исполнува времето и себеси....а не ми се допаѓа тоа што секогаш има сообраќаен метеж, секаков народ, и мислам дека не е баш безбедно ....
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КОСТОВСКИ ПОВИКА НА ОТКАЖУВАЊЕ НА НАБАВКАТА ГРАД СКОПЈЕ И ВЛАДАТА ПОВТОРНО ВО КАВГА ЗА ДВОКАТНИТЕ АВТОБУСИ Градоначалникот Трифун Костовски уште еднаш повика Владата да се откаже од набавка на двокатни автобуси кои Владата вети дека ќе му ги подари на градот. Според Костовски, инфраструктурата на градот не е погодна за ваков вид на автобуси, и за прилагодување на скопските улици ќе бидат потребни поголеми инвестиции. |
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo moment se zaljubiv vo gradot , maj mesec , pokraj Vardar i kej mirisa bagrem , kafe so nego , muabet .Dobra zabava, prekrasna hrana , Pantelemon , alkohol i dobar sex , si go sakam Skopje....
|
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iako sum od Skopje mislam deka ne moze da go dobie epitetot najubav grad vo svetot za dr.gradovi vo Makedonija da ne zborime..za zal taka stojat rabotite
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Ssssssssssssss
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Skopje najubav grad u svetot hahahahahhahahahahhahahahahahahhhahahahahha
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da bre Sssssssss ama posle Bitola
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |