|
Собирање кактуси |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas imam cela kolekcija ja cuvam na terasa na zgradata .....i znaete kako.......stalno koga snemuva struja ...... sadam po eden kaktus!!! Kako???? Eve kako....
Koga nema struja neli liftot ne raboti i jas posto sedam na posleden sprat normalno peski nadole po skalite ....... komsivkite tolku azurni sve nesto im pagja po patot koga frlat gjubre.....i megju drugoto i parcinja od kaktus da ne recam listenca -bocki.....a mene tolku zal...kako da placat pred mene.....jas ke se navednam ke si gi zemam i posle gi drzam izvesno vreme vo voda.....i cudo pusta korencinja....ke gi posadam....cudo se fakjat...i sega site mi se gore na terasa i koga idam da gi vadam ....site mi se smejat radosno.......samo sto ne mozat da prozborat ...i so razlicni cvetcinja me pozdravuvaat |
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред 2 недели купив едно кактусче, лично убаво, па со ситни цвеќенциња по врвовите.
По извесно време ми падна на памет, како може цветчињата да останата непроменети... Почнав да ги пипкам и заклучив дека се работи за вешто изработени хартиени пупки од цвеќенца неѓно прикаќени со силиконски лепак...Бре, покварен свет си реков, бараби.... |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
bijonsemadona
Нов член Регистриран: 25.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Maria magdalena sakas na poklon eden vistinski kaktus???
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu sakam kaktusi i sobiram koga mozam, imam nekolku vidovi doma, posto u grcka poveke uspevat na sekoe odenje tamu si nosam po nekoja nova sorta
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имам два нови
ама многу се мали уште и незнам дали ќе имаат цвет |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj so zdravje da si gi cuvas golemi da ti rastat
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
podaruvam 2 godisni kaktusi...!
zab:seriozen sum sega... Изменето од zagor - 30.Април.2009 во 12:22 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prati mi gi po taxi
|
|
|
|
blokirana5
Група Регистриран: 15.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....lele super tema...jas gi sakam najmnogu....i imam poveke vrsti...prekrasni se...
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум Кактус Колекционер ама ми се симпатични некои врсти имам 3 слатки кактусчиња на кујнскиот прозор сите во различна форма и покриеност цо боцки.
Имам мерак на еден вид на кактуси од Мексико со жолти цветови што растат на врвот и ако некогаш најдам такви ќе си земам. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kade mozam da najdam div kaktus?
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odi vo cvekjarata na shumarskiot fakultet. mislam deka ima tamu.
|
|
|
|
logout
Нов член Регистриран: 20.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas imam mn vidovi ama najmnogu gi sakam tie ko topka sto se i so pustaat cvet...na zalost denes ima mn kaktusi so vestacki svetovi :( :(
|
|
Zivotot e takov kakov sto ke si go napravis
|
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |