|
Секс-со кондом или без ? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 24> |
Автор | |
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na golo
|
|
apce
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..................
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bez
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS NE KORISTAM KONDOMI ZATOA STO GO UMOTUVAV SO KESITE ZA PO LEB .KE POJDEV VO PRODAVNICA EDNA KESA KE SI ZEMEV I ETE MI KONDOM. Ali sea grujo so zakonov sto go donese od prvi site so knizni kesi navistina me zezna :). Ovie kniznive ne gi biva ke treba da si kupuvam kondomi od sega hahaha |
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со чорап
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
kiki_kiki
Сениор Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kakvi ke najdam
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
zaguben
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SO kalcunki :) |
|
kiki_kiki
Сениор Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa podobri se tie so likra da se lizgat poveke
|
|
FERARI
Група Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Banalno e da komentirame vakvo nesto ama radi muabet da tipnam i jas nesto!Pa druze ili drugarice se zavisi od partnerot sega jas posle 8,5god. da stavam kondom ke mi bide kako da vlezqam u tus kabina po farmerki, ali ako e nesto us put togas najmalku so eden go vrzuvam vtoriot da ne klizne.ako koristis kondom zaradi zastita od nesakana bremenost parovite so dolgi vrski praktikuvaat "redoven seks" i iskustvoto si go pravi svoeto i iskreno veruvam deka ne ja znaat cenata na kondomite momentalno(slusnav deka dureksot bil skoro stotka) ama tie sto sponzoriraat i sponzorusi ili pak opsto promiskuitetni luge gi sovetuvam bez "kvalitetni" kondomi kopce od farmerka da ne otkopcaat
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
точно така...ама ме изнасмеа... Изменето од ma4kica - 09.Јануари.2009 во 16:25 |
|
zaguben
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS znam parovi koi se vo brak 15 godini a koristat kondomi .
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |