|
Дали му верувате на Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 56789 76> |
Автор | |
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
malku ili ic vreme ne ti ostanalo...
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
mohikanec
Сениор Регистриран: 23.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da veruvas vo gVueski , isto e kako da veruvas vo dedo mraz
|
|
mohikanec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drugarce ako nekoj mi smeta vo rabotata ke go otstranam od mojot tim.ubavo e koga covek e ambiciozen,no bolno ambiciozen covek e psihopat
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa?
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
mohikanec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako pa? koj zboruva jas,jas i samo jas? carlo caplin plemiel na nasata ni dlzava.
|
|
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne,jas sum budista
|
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama ic, samo laze .... na cel glas vika deka nevrabotenosta se dolzela na nepismenosta na nasiot narod, pa taka si go opravduvase i zakonot za zadolzitelno sredno obrazovanie .... ama vistinata e poinakva....
ШТИПСКИ БЕЗДОМНИК СО НАТПРОСЕЧНА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА Читам книги и на месечина Штипјани го знаат како Ли бездомникот но ретко кој знае дека тој ги владее англискиот, германскиот, францускиот и германскиот јазик и дека во вреќата од која не се дели носи книги и весници http://www.vest.com.mk/default.asp?id=161783&idg=9&idb=2567&rubrika=Makedonija kaj nas ete i bezdomnicite se so natprosecna intelegencija ... samo onie sto sedat vo ministersite stolici se so ispieni mozoci |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TRAGEDIJATA e tokmu vo toa ........... onie sto sedat vo ministersite stolici se so ispieni mozoci
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Go citav napisot i prvo reagirav burno...kako i Butel... no neshto shto mi padna vo oci beshe izjavata deka ne saka da se menuva...koj go prifakja vakov kakov shto e bradest...ne ureden... e OK...malku me zamisli... "Мојот изглед е мој свет и не го менувам за ништо, макар да гладувам цел живот", вели Мики. Изменето од mamamd - 08.Јануари.2009 во 12:19 |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што ве эамислило не ми е јасно...човекот очигледно си одбрал така да живее...не ја гледам поврэаноста со прашањето на темата.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Obrazovanieto e sila...obrazovanieto e mokj...Poligloti shetaat po ulica...
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А неписмени царуваат
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a koga covek nema moznost za izbor i znae deka ne moze nisto da promeni , ostanuva toa da go rece, umniot i gord covek nikogas nema da dozvoli da bide necij poltron ili da ne se izrazam so eden vulgaren zbor so kakvi ni se prepolni instituciite.
sepak ostanuva na site da se zamislime kako moze vo denesno vreme obrazovani lugje da bidat bez krov nad glava i bez parce leb, a nekoj da ne mavtosuva deka sme neobrazovana nacija. |
|
Внеси реплика | страница <1 56789 76> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |