|
Притаена Љубов |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Crveneenjeto moze da e i znak na laga
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A lagata isto taka e emocija koja go predizvikala crveneenjeto
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za lagata ne bi rekol deka e emocija a uste pomalku prikriena ljubov ........povekje nalikuva na refleksna ili dobro osmislena reakcija da se nesto sokrie
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde da rezimirame vaka...znachi pritaena ljubov moze da predizvika crveneenje,a crveneenje erefleksna reakcija (eve ne emocija) koja isto taka moze da predizvika crveneenje....dali sega si zadovolen so mojot odgovor?
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako te pravi srekjna , da .... iako ovoj del ne mi e najjasen " a crveneenje erefleksna reakcija (eve ne emocija) koja isto taka moze da predizvika crveneenje " ........... kako crveneenjeto kako refleksna reakcija moze da predizvika crveneenje ? .... pa koga ednas pocrvenuvas , takov i ostanuvas
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej me fati u greshka eve raka...2 pati edno isto sum napishala normalno deka ne ti e jasno ,sega koga chitam i jas ne bi se razbrala,no mislam deka i pokraj loshoto izrazuvanje me razbra shto sakav da kazam
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
razbrav ...........
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vakva sum ...refleksna reacija ova go predizvika
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj da go vidam jas koj/a e toj sto nema prikriena ljubov
|
|
galenaa
Сениор Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas (da)
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ах, да била една само
па не можеш у секој што ќе се заљубиш да му кажеш у фаца, едноставно не идат така работите нели? Сега немам веќе притаени љубови, ама на времето имаше едно 2/3 сериозни, особено едната од нив, мислам дека болна легнав поради типот. Не му кажав никогаш отворено зашто очигледно беше дека не му се свиѓам, уште поболно ќе беше да му кажев и да ми го сврти грбот. Се плашев дека ќе му биде сеедно за нешто кое мене ми значи. Мислам дека своевремено добро ја проценив ситуацијата и драго ми е што не се избламирав. Го сакав така едно 3 год и еден ден престанав. Незнам зошто толку предизвикуваше лавина од чувства во мене тој човек, неможам да си објаснам. Но, не може сите да не сакаат и ние да ги сакаме сите. Изменето од GlenKlouz - 08.Јануари.2009 во 00:51 |
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eheeeee takvi gi imalo so lopata da gi rinis, ali na nikoj ne sum mu priznala deka go sakam, ednostavno ne se vklopuva taa postapka vo moite svakanja. Nikogas na nikoj na sum mu rekla prva deka go sakam od ednostavna pricina so na masko ako mu priznais deka go sakas ce si ja krene cenata, ke misli koj znae koj e, za mene ke vika "edna glupa4a e zatreskana vo mene" itn.
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas igi nemam pritaena ljubov ako ja najdam prva ke kazam
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Karamandi bre sto mi kazuvas covek da ne moze da poveruva a imas vistinska
|
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |