|
Мал пенис или вибратор? |
Внеси реплика | страница <1 1516171819> |
Автор | |
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo prirodno,mrazam vestacki pomagala,a goleminata voopsto ne e vazna ako e dobar sexot i zadovolstvoto e golemo
Изменето од butterflyM55 - 06.Јануари.2009 во 16:17 |
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e razlikata vo golemina vo izdrzlivosta e Vibrator traj i traj se dodeka ti se igra , nemas ops mi idi
No eve eden vic: Sto imat soja i vibrator zaednnicko? I dvete zamenuvaat meso |
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POD PRIRODNO STO PODRAZBIRAS ? PRIRODNI KRASTAVICI OD BAVCA HAHAHA SE SALAM :) |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me mrzi da vidam cija tema e ovaa.....da vidam koj ima takov problem.............ama ke recam sve sto e prirodno e normalno.......makar bilo malo , malecko , najmalecko...
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve interesna studija.....za "goleminata" kolku e bitna
Истражувањето спроведено врз 3000 Британци покажа дека телесната маса дефинитивно влијае на сексуалниот живот на човекот. Па така жените со конфекциски број 36 најчесто имаат секс. Жените кои носат конфекциски број 36, според резултатите на новата студија, најмногу имаат секс. Имено научниците дошле до податокот дека дури 60% од анкетираните жени кои носат големина 36 имале полов однос минатата недела, додека само 50 дами со големина 40 го доживеале истото во тој период. Овие бројки произлегоа од студијата која се занимава со проучување на навиките на Британците во спалните соби. Така е откриен и податокот дека 1 од 10 Британци немале полов однос повеќе од една година бидејќи се плашат некој да не ги види голи. Извештајот од комисијата за губење на тежината LighterLife покажа дека дури 12 % од луѓето со висок BMI (Body Mass Index) признава дека немале полов однос подолго од една година, додека 6 % апстинирале повеќе од шест месеци. „Сексот е нешто што се случува однатре, не е важно како изгледаме однадвор, но општеството дефинитивно инсистира на изгледот, па така слабите луѓе имаат поголема сексуална самодоверба“, смета Трејси Кокс експертка за секс и врски. „Исто така што повеќе го сакате своето тело, со задоволство го покажувате на партнерот. Слабите луѓе се и во подобра форма, што сигурно ги прави и поактивни в кревет“. |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
druze premnogu citas enciklopedii
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daj sta das
|
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sea znaete zasto striktno si ja drzam "suvata" linija....
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne bi rekla bas. ako slabite ne se temperamentni i zivi -djabe se slabi
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si rekov ja odamna...mal mi e! e sega e do tebe da procenis kolku e mal..... |
|
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene mi e tamam ako saka nekoja neka me proba
pa ke kaze dali i e podobro so mene ili so vibrator |
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa vibratorot e stalno dignat, valjda toa e prednosta...
Me iznasmea edna komicna ilustracija vo eden dneven mk vesnik(makar da mislam deka e na nesoodvetno mesto stavena segata): Deca pravat snesko, i mu stavia i kapa i kopcinja i sal, i na kraj mu stavaat za nos namesto morkov, vibrator - a majkata gleda stapisano niz prozorot na spalnata kade fiokite shirum otvoreni Изменето од Majkl - 07.Јануари.2009 во 18:34 |
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VIBRATOR..zaedno so nas
Изменето од Kali - 07.Јануари.2009 во 22:30 |
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |