![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 181182183184185 360> |
Автор | |
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() http://www.brunosgourmetkitchen.com/gallery/sacher.jpg |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Знам дека имам цела во фрижидерот... и мислев вечерва да и одолеам...
![]() Ама ова тука лиги ми пушти.. и баш ќе си сечам сега едно парче... па ако треба и да пукнам
![]() Thanks
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
znam deka pomina 12 i moze da se mrsi
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
АМА КАКО ![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Znam deka sakas da se dokazuvas ....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
знам дека..
Изменето од blueprayer - 07.Јануари.2009 во 02:53 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Знам дека сум докажан..
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Znam, znam ... gledam
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Знам дека и требаат очила......
|
|
![]() |
|
Znam deka ... veke nosam
![]() |
|
![]() |
|
Знам дека диоптерот е мал.
|
|
![]() |
|
Znam deka pogodi ovoj pat
![]() |
|
![]() |
|
Знам дека сум стрелец.
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
знам дека ....ќе има цел
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 181182183184185 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |