|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика | страница <1 14801481148214831484 2116> |
Автор | |
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh zal mi e bibi ,eve i enigma ni dojde da ne ne barase so enigma nekoj a bibi?
|
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
Bibi5
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahhaa pa jas ve barav
i sanyy me prasa kade li ste denes |
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
didi,preska padna konekcija i iskluciv pc,a tuka ne se odjaviv sega sednuvam zavrshivme so vecera
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Bibi5
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nazdravije i za mnogu godini
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravje pred se na site neka dava gospod
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok didi,nie porano taka sekoja godina kaj 17 casot jademe
|
|
|
|
Bibi5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ve pozdravuvam i ve ostavam so dobra misla do sledniot pat i uste ednas se najdobro i za mnogu godini praznicite
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozz,bibi,srekja i zdravje da imate
|
|
|
|
Bibi5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala
|
|
Didi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozz srcko,bibi
|
|
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neka e za mnogu godini praznikot...Cestit Badnik...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Честит и тебе la fille и на сите други што го чествуваат,со желби да тој дух на добронамерност,вера љубов ве држи секој нов ден
Изменето од OrkaWhale - 06.Јануари.2009 во 19:52 |
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srekjen i na vas la fille,i orka
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 14801481148214831484 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |