![]() |
|
Домазет вс наследство |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Автор | |||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ne se sekiraj i pauza za topli obrok ke imas
![]() |
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
da ne bide posle " kako si topla i mila " pa da se podzaboravam
![]() |
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
uf sto tesko me ispismani , pa to cudo edno
![]() |
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
taka e. |
|||
![]() |
|||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
||
Во врска со ова наследство на домазет; домазетот не наследува од своите баба и дедо, туку сопругата негова од нејзините мајка и татко зашто им е законско дете, а тоа што после уз муабет е нормално да си присвои узречица-баба и дедо ни оставија е нешто др.
Е сега се што ќе стекне сопружникот за време брак, па макар било и наследство се рачуна како заедничко ![]() И пак ќе си кажам за себе, не би можела никогаш мојот сопруг да го однесам да живее со моите , ниту јас со неговите. Незнам, многу ми е одбивно тоа. Сами на своето сме. И многу сме задоволни. И ако решат да поделат нешто старите еден ден немаме ништо против. А имаме некои домазетовци во фамилија, богами доста умни искочија ![]() Секако од човек до човек и од ситуација до ситуација има разлика. |
|||
![]() |
|||
||
Во право си и сигурно и моите така би мислеле на времето-да имале избор и финансии. Ама не ни е секогаш јајцето под газ нели.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
ЗЕТ КАКО МЕД СИН КАКО ПЕЛИН ИМА И МНОГУ ПОНАКВИ СИТУАЦИИ СИНОТ И СНААТА СИКТЕР ПОД КИРИЈА ЗЕТОТ И ЌЕРКАТА ДОМЧЕ `СЕ СЕ ВРАЌА, СЕ СЕ ПЛАЌА` УТРЕ Е ПРАЗНИК, ИМА ГОСПОД... |
|||
![]() |
|||
||
mila ma nemoj taka
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
||
мислам дека заборавивте да спомнете зошто некои одат домазет.....
![]() ![]() п.с во мојата поблиска фамилија, имам случај на домазет... ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
||
....zar i ti sine brute
![]() i ja isto
![]() |
|||
apce
|
|||
![]() |
|||
paris25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
||
ima nekoj i sto sakat ![]() |
|||
![]() |
|||
afrodit ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
||
domazet vo nikoj slucaj i kerkami da ja e.... i imotot da mi go za e... za svalerki.
|
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
nekoj pa tebe ke te prasha za mislenje, ke si bide taa so kogo saka pa ti kcaj si glaa posle kolku sakash ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |