IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Вистина или фарса - Реформите во здравството
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вистина или фарса - Реформите во здравството

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 55>
Автор
Порака
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 12:10
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

ma , i ne samo toa ....... duri i me etiketiraat голема%20насмевка

Немај гајле за етикетата. Биди горд. На неа во круг или елипса стои МК. Тоа е добро што се однесува до етикетата.намигнување
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 14:56
Zora na slobodata,dali i beliot angel e staven na lista na chekanje???
Кон врв
Beliot Angel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Септември.2008
Локација: Tanzania
Поени: 134
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Beliot Angel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 19:07
ОЈО на град Скопје!
Семејството Спасовски најнапред сака да Ви ги честита новогодишните и божиќните празници и да Ви посака добро здравје,долг живот и успех во приватниот живот.МНОГУ;МНОГУ... благодарност што ја свативте нашата болка и неправда за изгубениот живот на мојот сопруг Спасовски Станојко, по вина здравствените работници.Сериозно пристапивте кон спроведување на правдата,виновниците да бидат изведени пре лицето на правдата и санкционирани!Се надевам дака и судот правилно ќе пресуди,зашто ги имате сите непобитни докази за кривица, грешка, невнимание, нестручност на здравтвените работници. Со тоа допринесоа да згасне еден човечки живот кој не само што беше потребен на семејтвото туку и на Државата:Свесна сум дека моето ЗЛАТО,ЛИБЕ како што си ги викав,не можете да ми го вратите,но се надевам дека со вашата правилна пресуда ќе ја задоволите правдата и вистината ќе излезе на виделина.Докажете дека сте НЕЗАВИСНО СУДСТВО,реално и правилно пресудите зашто доказите што ги имате во вашите раце се непобитни, а со тоа и ќе го смирите и духот на мојот сопруг кој на верски голем празник ми прати порака:Дај го ова да го читаат ова не смее да остане неказнето.Почина на Цветници 21.04.2008 год.седум дена му правев на Голема Сабота,во најубавите божји дениви,доказ дека овој човек е многу добар и со чиста душа,не случајно работниците што му го правеа споменикот, му залепија АНЃЕЛЧЕ по нивно барање.Се надевам дека на последниот ден на овој Велигден 21.04.2009 год.кога ќе се одбележи точно една година од неговата смрт,правдата ќе победи.Либенце од небото со Госпот и вие да ни помогнете.ДА СЕ ДОКАЖЕ ДЕКА ПРАВДАТА И ВИСТИНАТА   СЕ   Е Д Н О !!!

Изменето од Beliot Angel - 06.Јануари.2009 во 07:44
,,ВИСТИНАТА Е ОСЛОБОДЕНА ОД ДАНОК НА ДОДАДЕНА ВРЕДНОСТ,,
.......ALEA JAHTA EST.........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 20:34
Ako ima pravda,sovest i nezavisno sudstvo,se nadevam deka naskoro rabotite kje izlezat na videlina
Кон врв
KING35 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
shadow...

Регистриран: 25.Ноември.2008
Поени: 7624
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KING35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 20:35
Originally posted by renatax renatax напиша:

Ako ima pravda,sovest i nezavisno sudstvo,se nadevam deka naskoro rabotite kje izlezat na videlina

Koj film e toa
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 20:40
Nauchnafantastika so tendencija da stane drama
Кон врв
FILIP Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Поени: 370
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 22:12
KING35 !
Ne ti pozheluvam vo vakov film,nitu sporedna uloga a kamo li glavna! DALEKU OD SEКOGO VAKVI ULOGI!!!!

Изменето од FILIP toa sum JAS - 06.Јануари.2009 во 02:12
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Beliot Angel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 07:55
НА СИТЕ ДОБРОНАМЕРНИЦИ ВО ОВОЈ ФОРУМ,ИМ ГИ ЧЕСТИТАМ НОВОГОДИШНИТЕ И БОЖИЌНИТЕ ПРАЗНИЦИ СО ЖЕЛБА ВО ВАШИОТ ЖИВОТ ДА СЕ СЛУЧУВААТ САМО УБАВИ РАБОТИ !!!!!!!
ОД СЕМЕЈСТВОТО СПАСОВСКИ.
Кон врв
KING35 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
shadow...

Регистриран: 25.Ноември.2008
Поени: 7624
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KING35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 07:57
Originally posted by FILIP toa sum JAS FILIP toa sum JAS напиша:

KING35 !
Ne ti pozheluvam vo vakov film,nitu sporedna uloga a kamo li glavna! DALEKU OD SEКOGO VAKVI ULOGI!!!!

Mojot post se odnesuvase na naseto korumpirano
zdrastvo i sudskata mafija,
Pozdrav
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 09:15
Jas pomisliv deka na mene beshe upateno
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Beliot Angel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 12:43
NE, NI najmamlu na vas ne pomisliv !
Kako mozham da bidam neblagodarna, koga Vie od se srce mi izrazivte sochustvo i so golemo chustvo i iskreni zborovi ja potvrdivte greshkata na vinovnicite,so poraka da ne odstapuvam od namerata da gi izvedam pred liceto na pravdata.Moram da Vi priznam deka vash*te zborivi iskazhani od se srce,upateni kon nas ,semejstvoto na pochinatiot, Spasovski, mnogu me trognaa i vo istiot moment svativ deka ste lichnost od majka rodeni,shto ja razbra mojata maka,mojata bolka.Golema blagodarnost,GOSPOD DA VE BLAGOSLOVI VAS I SITE ONIE KOI ISKRENO JA SVATIJA MOJATA BOLKA I REVOLT ZA IZGUBENIOT ZHIVOT, CHLEN NA MOETO SEMEJSTVO.

Изменето од Beliot Angel - 06.Јануари.2009 во 13:03
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Beliot Angel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 13:00
SHTO SE ODNESUVA NA KORUMPIRANO ZDRAVSTVO I SUDSTVO, POVEKJE E OD J A S N O !!! SAMO TREBA DA ZNAEME, VO SEKOJ KUKOLJ IMA I ZH I T O !!!
 KOGA TOGASH VISTINATA IZLEGUVA NA POVRSHINATA , TAA NE MOZHE NIKOGASH DA SE ZAKOPA !!!

Изменето од Beliot Angel - 06.Јануари.2009 во 13:01
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 13:16
Bel Angel ...pred sve blagodaram ushte ednash za ubavite zborovi,drago mi e shto ne go smenivte mislenjeto za mene,znaejkji deka indirektno sum involvirana vo sluchajov,no kako shto rekovte vo sekoj kukolj ima zito Pozz od mene
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 15:20
Originally posted by renatax renatax напиша:

Да. Пред некој ден и ОЈО кажа дека си ја завршоло работата и дека наскоро пред лицето на правдата ќе седнат обвинетите здравственички. Семејството на починатиот Спасовски во својство на оштетена странка ќе си кажат своето. Навистина судството неможе да им го врати Станојко но затоа верувам дека обвинетите ќе се најдат зад решетки и нормално, матерјално ќе ги обештети исто онолку колку и оние кои беа обештетувани само за да молчат и нормално да поделат со посредниците. Во овој случај посредници нема и неможе да има од причина што семејството на Спасовски смогна ХРАБРОСТ и сила да се  спротивстави на самобендисаните ,,богови,, кои под името на Хипократовата заклетва вршеа геноцид. Велам геноцид од прочина што после случајот Спасовски имаме уште десетина идентични случаи на смрт.

Верубам дека ова ќе биде поука за останатите здравственици, поготово за оние нечесните.

Изменето од orlov - 06.Јануари.2009 во 15:24
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,137 секунди.