![]() |
|
Дали постои вистинска љубов?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 20> |
Автор | |
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sto se pdrazbira pod "Vistinska" Ljubov ..... mozebi edniot smeta deka e vistinska a drugiot ne ..... Nekoj voopsto i neznae sto e ljubov i kako da se nosi so nea .... nekoj zivee za ljubovta i za nego se e vistinsko ..... Ljubovta zavisi edinstveno od licnosta koja ja cuvstvuva .... kako taa ke bide iskazana i dali taa ke vodi po vistinskiot pat .....
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Koga kje ja doziveam kje vi raskazam
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
NIKAD NE RECI NIKAD
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Postoi samo ne se dozivuva.
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
aj ako sakash obrazlozi malku... |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
кога со некој го делиш животот тоа е вистинска љубов
и радоста и тагата и расправиите па и проблемите кои заедно ги решаваш,се е тоа вистинска љубов |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Pudingot treba da se izede,
a ne da se spekulira okolu nego. |
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Vervam deka ja ima,i ke ja cekam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
postoi da, no sekoja dur trae mislime deka e vistinska dur ne go razbereme sprotivnoto
![]() |
|
![]() |
|
Mala Budala ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
preckite se strasnite nesta koga ke go trgneme pogledot od celta,nikogas nema da znaes dali ljubovta e vistinska ili ne ako se plasis od nea ili ja odlozuvas...
![]() |
|
if you break my heart l'll break your face
|
|
![]() |
|
Se razbira deka postoi,
samo treba da si "vistinski-a", za da ja primetis. |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
POSTOI VISTINSKA LJUBOV ...AMA KOLKU TRAE ...ZAVISI OD NAS
![]() |
|
![]() |
|
so eden posto svesnost, tesko koj ja gleda
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |