|
Вистина или фарса - Реформите во здравството |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 55> |
Автор | |
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немај гајле за етикетата. Биди горд. На неа во круг или елипса стои МК. Тоа е добро што се однесува до етикетата. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zora na slobodata,dali i beliot angel e staven na lista na chekanje???
|
|
Beliot Angel
Сениор Регистриран: 28.Септември.2008 Локација: Tanzania Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ОЈО на град Скопје!
Семејството Спасовски најнапред сака да Ви ги честита новогодишните и божиќните празници и да Ви посака добро здравје,долг живот и успех во приватниот живот.МНОГУ;МНОГУ... благодарност што ја свативте нашата болка и неправда за изгубениот живот на мојот сопруг Спасовски Станојко, по вина здравствените работници.Сериозно пристапивте кон спроведување на правдата,виновниците да бидат изведени пре лицето на правдата и санкционирани!Се надевам дака и судот правилно ќе пресуди,зашто ги имате сите непобитни докази за кривица, грешка, невнимание, нестручност на здравтвените работници. Со тоа допринесоа да згасне еден човечки живот кој не само што беше потребен на семејтвото туку и на Државата:Свесна сум дека моето ЗЛАТО,ЛИБЕ како што си ги викав,не можете да ми го вратите,но се надевам дека со вашата правилна пресуда ќе ја задоволите правдата и вистината ќе излезе на виделина.Докажете дека сте НЕЗАВИСНО СУДСТВО,реално и правилно пресудите зашто доказите што ги имате во вашите раце се непобитни, а со тоа и ќе го смирите и духот на мојот сопруг кој на верски голем празник ми прати порака:Дај го ова да го читаат ова не смее да остане неказнето.Почина на Цветници 21.04.2008 год.седум дена му правев на Голема Сабота,во најубавите божји дениви,доказ дека овој човек е многу добар и со чиста душа,не случајно работниците што му го правеа споменикот, му залепија АНЃЕЛЧЕ по нивно барање.Се надевам дека на последниот ден на овој Велигден 21.04.2009 год.кога ќе се одбележи точно една година од неговата смрт,правдата ќе победи.Либенце од небото со Госпот и вие да ни помогнете.ДА СЕ ДОКАЖЕ ДЕКА ПРАВДАТА И ВИСТИНАТА СЕ Е Д Н О !!! Изменето од Beliot Angel - 06.Јануари.2009 во 07:44 |
|
,,ВИСТИНАТА Е ОСЛОБОДЕНА ОД ДАНОК НА ДОДАДЕНА ВРЕДНОСТ,,
.......ALEA JAHTA EST......... |
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ima pravda,sovest i nezavisno sudstvo,se nadevam deka naskoro rabotite kje izlezat na videlina
|
|
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj film e toa |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nauchnafantastika so tendencija da stane drama
|
|
FILIP
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KING35 !
Ne ti pozheluvam vo vakov film,nitu sporedna uloga a kamo li glavna! DALEKU OD SEКOGO VAKVI ULOGI!!!! Изменето од FILIP toa sum JAS - 06.Јануари.2009 во 02:12 |
|
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
|
Beliot Angel
Сениор Регистриран: 28.Септември.2008 Локација: Tanzania Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НА СИТЕ ДОБРОНАМЕРНИЦИ ВО ОВОЈ ФОРУМ,ИМ ГИ ЧЕСТИТАМ НОВОГОДИШНИТЕ И БОЖИЌНИТЕ ПРАЗНИЦИ СО ЖЕЛБА ВО ВАШИОТ ЖИВОТ ДА СЕ СЛУЧУВААТ САМО УБАВИ РАБОТИ !!!!!!!
ОД СЕМЕЈСТВОТО СПАСОВСКИ. |
|
|
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojot post se odnesuvase na naseto korumpirano zdrastvo i sudskata mafija, Pozdrav |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas pomisliv deka na mene beshe upateno
|
|
Beliot Angel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE, NI najmamlu na vas ne pomisliv !
Kako mozham da bidam neblagodarna, koga Vie od se srce mi izrazivte sochustvo i so golemo chustvo i iskreni zborovi ja potvrdivte greshkata na vinovnicite,so poraka da ne odstapuvam od namerata da gi izvedam pred liceto na pravdata.Moram da Vi priznam deka vash*te zborivi iskazhani od se srce,upateni kon nas ,semejstvoto na pochinatiot, Spasovski, mnogu me trognaa i vo istiot moment svativ deka ste lichnost od majka rodeni,shto ja razbra mojata maka,mojata bolka.Golema blagodarnost,GOSPOD DA VE BLAGOSLOVI VAS I SITE ONIE KOI ISKRENO JA SVATIJA MOJATA BOLKA I REVOLT ZA IZGUBENIOT ZHIVOT, CHLEN NA MOETO SEMEJSTVO. Изменето од Beliot Angel - 06.Јануари.2009 во 13:03 |
|
|
Beliot Angel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SHTO SE ODNESUVA NA KORUMPIRANO ZDRAVSTVO I SUDSTVO, POVEKJE E OD J A S N O !!! SAMO TREBA DA ZNAEME, VO SEKOJ KUKOLJ IMA I ZH I T O !!!
KOGA TOGASH VISTINATA IZLEGUVA NA POVRSHINATA , TAA NE MOZHE NIKOGASH DA SE ZAKOPA !!! Изменето од Beliot Angel - 06.Јануари.2009 во 13:01 |
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bel Angel ...pred sve blagodaram ushte ednash za ubavite zborovi,drago mi e shto ne go smenivte mislenjeto za mene,znaejkji deka indirektno sum involvirana vo sluchajov,no kako shto rekovte vo sekoj kukolj ima zito Pozz od mene
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да. Пред некој ден и ОЈО кажа дека си ја завршоло работата и дека наскоро пред лицето на правдата ќе седнат обвинетите здравственички. Семејството на починатиот Спасовски во својство на оштетена странка ќе си кажат своето. Навистина судството неможе да им го врати Станојко но затоа верувам дека обвинетите ќе се најдат зад решетки и нормално, матерјално ќе ги обештети исто онолку колку и оние кои беа обештетувани само за да молчат и нормално да поделат со посредниците. Во овој случај посредници нема и неможе да има од причина што семејството на Спасовски смогна ХРАБРОСТ и сила да се спротивстави на самобендисаните ,,богови,, кои под името на Хипократовата заклетва вршеа геноцид. Велам геноцид од прочина што после случајот Спасовски имаме уште десетина идентични случаи на смрт. Верубам дека ова ќе биде поука за останатите здравственици, поготово за оние нечесните. Изменето од orlov - 06.Јануари.2009 во 15:24 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |