|
Операција триумф - музичко реално шоу |
Внеси реплика | страница <1 2829303132> |
Автор | ||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ne zhivee u izolacija...u Negotino zhivee... P.S. ...mala shala...ne sum jas vinovna...Alek e... |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... aman lugje dosta... NEKA MU E SO SREKJA POBEDATA... ne mi e simpaticen... ama narod si go glasashe... nekoj kje go slusha... ..fakt neosporen e deka zad niv stojat "debeli" sponzori koi debelo zarabotuvaat na nivniot "telent". ...i na Evrovizija pobeduvaat nekoi koi nam me ni se dopagjaat..pa pobeduvaat... Site ovie mladi talenti imaa edna dobra prilika koja mnogu drugi peaci ja nemaa...a i narodot dobi edna dobra shansa da izleze malku od sekojdnevieto na politikata... |
||
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Taka e, daj Boze site sto ucestvuvaa da se probijat vo muzickiot svet i da bidat uspesni, a kvalitetot se gleda i nekvalitetot ne moze da se skrie, toa sekogas izleguva na videlo.
|
||
Ljubov i Svetlina!
|
||
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tuuu edvaj cekam reklama na televizija
NOVOTO CD NA ADNAN BABAJIC SAMO NA STANDOVITE NA AVTO PAZAR |
||
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toj bre samo po turski svadbi moze da pee ... ionaka nisto ne razbiraat od muzika
|
||
^italina
Сениор Регистриран: 11.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sramota be aman, koalata pobedi. So vokali kako Vukasin, Sonja, Igor pa donekade i nasiot Aleksandar pobedi eden narodnjak so ne znae bas i da pee. Ama toa ti e, ogromno lobi i ogromni pari frleni na nego. Samo ne znam so ke mu pravat tie od Universal sega-SIGURNO :) ke go napravat zvezda
|
||
A closed mouth catches no flies
|
||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ај па вие па... ќе им пече палачинки таму... мислам дека има повеќе шанси така да се прослави....
|
||
SRNA_
Нов член Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Финишов на ОПЕРАЦИЈА ТРИУМФ ми заличи повеќе на фабрика за пари преку прибирање смс пораки.Е ако де навикнати сме ние да си фрламе парички,та не сме за една смс порака сиромаси,ние сме за многу повеќе.
Ако нешто пак ни значи како утеха,ке си признаеме да привлекуваше внимание ОТ,едноставно имаше забава во шоуто. |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
РАЗНИ МИСЛЕЊА И КРИТИКИ ДО ОДРЕДЕНИ ЧЛЕНОВИ - СТУДЕНТИ...
МНОГУ КРИТИКИ УПАТИВТЕ ЗА АЛЕКСАНДАР... МОЖДА НЕ БЕШЕ НАЈДОБАР ... НО СЕПАК СЕ ВИДЕ ДЕКА НЕ БЕШЕ ПРАВЕДНО `АПСОЛУТНО` ... И МАЛИ ДЕЦА КАКО МОИТЕ СФАТИЈА ДЕКА Е НАМЕСТЕНО ... ПОСЛЕ 3 МЕСЕЦИ ФАВОРИТ И ТОА АПСОЛУТЕН, КОЈ ГИ ВЛЕЧЕШЕ ОКОЛУ 60 ПА И ДО 74% ВО ПОЕДИНИ `ГАЛИ`, НА САМИОТ КРАЈ ДА ПАДНЕ НА 4-ТО, И НА 3-ТО МЕСТО. ДАЛИ ХРВАТСКА ТВ НОВА ГО ЗЕЗНА НА КРАЈ, ИЛИ СЕ БЕШЕ ОДНАПРАД ДОБРО СКРОЕНО... А КОГА СТАНУВА ЗБОР ЗА ВУКАШИН И АДНАН, ТИЕ НЕМАА ОБОЖАВАТЕЛИ КАКО НАШИОТ, ИЛИ СЕГА ЌЕ МЕ ДЕМАНТИРАТЕ ДЕКА СЕ СМЕНИЛО НЕШТО ... СЕ СМЕНИЛА ТАКТИКАТА, ГИ НАПОЛНИЛЕ ЏЕПОВИТЕ ОД СМС ПОРАКИТЕ, А ПАТЕМ ЧИТАВ КОМЕНТАРИ КАКО СМС ПОРАКИТЕ ПРИСТИГАЛЕ ПОСЛЕ 00,00 ЧАСОТ... |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Можеби и затоа Александар беше толку ладен...се му било јасно
п.с и мојата порака стаса откако заврши се |
||
Внеси реплика | страница <1 2829303132> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |