![]() |
|
Домазет вс наследство |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 05.Јануари.2009 во 21:29 |
Колку вакви врски функционираат и уште е без работа или слабо заработува ?
Дали треба да се ценат серковци кои се фалат со наследено ? Изменето од zbunet - 05.Јануари.2009 во 21:52 |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
абе немој така збунко...еве маж ми е домазет...додуша не е без работа..ама го носи името домазет.ама за разлика од некои не му смета,и супер функционираме(и плус не е папучар
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ok, ja samo prasuvam
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() |
|
![]() |
|
Nekretninata vo koja ziveam mi e nasledena od tatko mi. Ne se smetam deka sum vo podobra situacija od domazet, moze i vo polosa zatoa sto ne sum mrdnal od taa situacija. Inaku mi se gadi od serkovci koi se falat so nasledeno i podloga sto ja imaat sto znaci voopsto ne se raboti za sposobnosti tuku za imbecilstvo
Изменето од zbunet - 05.Јануари.2009 во 21:48 |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... Daj zbunet te molam.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
познавам многу серковци на кои татковците им оставиле и повеќе од колку им треба.тие по дифолт се комарчат,бркаат швалерај и се пуфкаат низ град во коли кои им ги заработил тате...ако се дотроши она што им го оставиле,исчезнуваат во неврат
повеќе ги ценам оние кои се снаоѓаат сами. оние кои и она што го добиле го ценат и го надоградуваат |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... edna generacija pravi pauza...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
i tatko mi e domazet i nema niso protiv so nasledi 1000 kvadrata od dedo mi i baba mi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
znaci , ovoj mojot kje mu ebe mamata
![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
oo doktore i ti si ja naebal a
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
jok .... sto mozam samiot , ne ostavam na drugi
![]() |
|
![]() |
|
ama sam kerka ti nema da moes da ja zadovolis
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Мамамд, мислев на фалење и кочоперење.
Околу домазетството, не ми е познато и затоа прашувам, може си ја имам мувата на капата ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |