|
Домазет вс наследство |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Јануари.2009 во 21:29 |
Колку вакви врски функционираат и уште е без работа или слабо заработува ?
Дали треба да се ценат серковци кои се фалат со наследено ? Изменето од zbunet - 05.Јануари.2009 во 21:52 |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе немој така збунко...еве маж ми е домазет...додуша не е без работа..ама го носи името домазет.ама за разлика од некои не му смета,и супер функционираме(и плус не е папучар)
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ok, ja samo prasuvam
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekretninata vo koja ziveam mi e nasledena od tatko mi. Ne se smetam deka sum vo podobra situacija od domazet, moze i vo polosa zatoa sto ne sum mrdnal od taa situacija. Inaku mi se gadi od serkovci koi se falat so nasledeno i podloga sto ja imaat sto znaci voopsto ne se raboti za sposobnosti tuku za imbecilstvo
Изменето од zbunet - 05.Јануари.2009 во 21:48 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Daj zbunet te molam. Jas i mazot mi se shto imame e specaleno od svekor mi. Mojot brat se shto ima e specaleno od dedo mi koj imashe samo edna kjerka i normalno i ostavi nejze odnosno na tatko mi. serkovcite ne se serkovci (se izvinuvam zaradi koristenje na ovoj termin) zatoa shto go dobile imotot tuku zatoa shto takvi gi sozdala majka priroda. Niv ni so imot ni bez imot...nasleden gospod tolku im dal. Ne mi e jasno zoshto e naglaseno ona domazet
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
познавам многу серковци на кои татковците им оставиле и повеќе од колку им треба.тие по дифолт се комарчат,бркаат швалерај и се пуфкаат низ град во коли кои им ги заработил тате...ако се дотроши она што им го оставиле,исчезнуваат во неврат
повеќе ги ценам оние кои се снаоѓаат сами. оние кои и она што го добиле го ценат и го надоградуваат |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... edna generacija pravi pauza...... znaci pecalel dedo...mama i tato pauza... pa posle pecalat vnucite/decata
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i tatko mi e domazet i nema niso protiv so nasledi 1000 kvadrata od dedo mi i baba mi
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci , ovoj mojot kje mu ebe mamata ............ a be ne rekle badijala , " svaki stedisa ima svog potrosaca"
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oo doktore i ti si ja naebal a
|
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jok .... sto mozam samiot , ne ostavam na drugi
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama sam kerka ti nema da moes da ja zadovolis
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мамамд, мислев на фалење и кочоперење.
Околу домазетството, не ми е познато и затоа прашувам, може си ја имам мувата на капата |
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |