![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14461447144814491450 2116> |
Автор | |
deranger ![]() Сениор ![]() ![]() Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() fenix-zasekogash ![]() Изменето од deranger - 05.Јануари.2009 во 20:24 |
|
Simnat od visokite planini
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
ups...greska
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
za srekja , moja , ti nikogas ne mozes da bides kako moite prijateli .... tie ne se voajeri
![]() |
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
[QUOTE=la fille] ups...greska
![]() [/QUOTE ti prostuvam cedo moe ![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Филе...ти она мени намерно??? турај казанот и не пуштај тоа јазикот
![]() ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
za sreka tvoja miroslave, dobro e sto ne sum vo tvojot krug na prijateli...zatoa sto od prijateli kako tebe, nema da imam potreba od neprijateli
|
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
i da sakas , ne mozes ..... posto kje treba da se baniras samata sebesi |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Greska si miroslave...za da bide kompletna grupata ima uste nekoj sto treba da se banira...i zatoa podobro drzi si go jazokot zad zabi...
|
|
|
|
![]() |
|
deranger ![]() Сениор ![]() ![]() Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
aj veke fille dosta so toa baniranje ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Eve covekov se ponudi da vi ja napravi i da vi ja zagree rakijata ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sakas da kazes deka kje me baniras ? .....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jas ne sum isfrustrirana, a ti ne si vreden za moite komentari...ova e moj posleden komentar vo vrska so tebe, i upaten kon tebe...sledniot moj komentar vo koj ke se spomne tvoeto ime ke bide vo eden drug podforum.
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14461447144814491450 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |