![]() |
|
Операција триумф - музичко реално шоу |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 32> |
Автор | |
nnikol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Interesno bese toa so Vukasin,mislam na pijanstvoto.Moe mislenje e deka ako ne pobedi Aleksandar koj dosega e najgolem favorit na publikata,pobedata e namestena za Daniel.Moj licen favorit e Vukasin.
|
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Ne znaci deka ako Aleksandar e favorit deka ke pobedi na kraj.Mozda i se ke bide namesteno pa taka da Aleksandar ke si se vrati domce
![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Nisto cudno, a moze i da ne iznenadi |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Abe cim ke glasa publikata,onda sleduva t.e se ocekuva Alex da pobedi zaso na sekoja gala bese prv..e sea ako ne pobedi toa ke bide apla namesteno,poso ne moze tuku taka naglo da se svrtat rabotite spored mene..ali bili zivi pa videli
![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
se e mznop taka da ne se ni cudam ako ne pobedi
|
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
imam vpecatok deka pobedata e namestena...
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Dene i utre i se ke se znae,navivam za Aleksandar i iskreno se nadevam deka ke pobedi, no ....
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Denes kako da najavija zavrshnica?
Sepak beshe zabavno. ![]() |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
-B-lue E-yes- ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Favoriti mi se Aleks (normalno) i Adnan (bucence najslatko)! Se nadevam deka Aleks ke pobedi, no nema da se iznenadam ako naglo se svrtat rabotite, poso togas ke se vidi dali e mestenka ili ne! Po nekoja logika, treba da pobedi Aleksandar poso sekoja gala bese favorit, ali ke vidime sto ke se desi....
|
|
![]() |
|
blashka ![]() Нов член ![]() романтична Регистриран: 03.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5775 |
Александар...успеа да влезе во финалето....
![]() Но голем мерак ми направи....што... Ана... ја ...откачија.....
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
повеќе од очигледно е дека е наместено... не може александар три месеца да биде фаворит на публика, и на крајот, едвај да влезе во финале... само не разбирам... од кај аднан фаворит кога стално немаше повеќе пд 12% од гласовите ??
се гледа и дека некој ги спонзорира студентите, можеби и без тие да го знаат тоа, па се борат само спонзорите... чиј студент ќе победи... се сеќавам еднаш кога аднан ја праша мајка му,... кој ги плаќа тие слики и публиката што му е во сала... се надевам само дека нема босанецов да победи... не заслужил... се изнаплака кога беше номиниран... а не па некој да не му го купи цдто ![]() |
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Скандал на Операција Триумф
Хрватската телевизија Нова направи скандал на еден ден пред денешното финалето на реалното музичко шоу „Операција Триумф“, откако сите гласови за Александар отишле за Нина. Од вторникот кога е започнато гласањето за победник, ТВ Нова објавила погрешни телефонски броеви, па така неколку дена сите гласови за нашиот претставник Александар Белов се впишале на контото на Црногорката Нина Петковиќ. Според правилата на шоуто оваа постапка ја загрозува регуларноста на натпреварувањето, бидејќи со тие гласови Нина влезе во финалето, а Ана Бебиќ испадна. ТВ Нова го објавила бројот 060 88 88 13 покрај името на Александар и на Нина, но сите гласови оделе за црногорката. Неговиот правилен број 060 88 88 03 бил објавен во саботата, по интервенција на публиката. Досегашниот апсолутен фаворит за кој до полуфиналето гласаа сите пет држави кои го пренесуваат шоуто, вчера на полуфиналето беше четврти, со што му беше загрозен настапот во финалето. По форумите за „Операција Триумф“ се шпекулира дека ова е намерна грешка со цел да се исфрли досегашниот фаворит. Фановите на Александар добија извинување од Нова, додека организаторот се правда дека не можел веднаш да реагира. Според независната статистика, нашиот претставник, после Македонија, најмногу фанови имал од Хрватска. Вечерашново финале на „Операција Триумф“ ќе помине без гостување на познати музичари. Иако се зборуваше за гостување на светски познатите Ријана и Нели Фуртадо, очигледно неочекувано слабата гледаност предизвика во главното финале ѕвезди да бидат само студентите од академијата. Во денешното финале Александар ќе ги изведе песните: „Красива“ од Здравко Чолиќ, „Тамара“ од Борис Новковиќ и „Чија Си“ од Toше Проески. ![]() ![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |