IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Најубави љубовни пораки и изјави
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Најубави љубовни пораки и изјави

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3233343536 40>
Автор
Порака
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2009 во 21:20
Pravi kako sakas,
ako si srekna taka so toa sto go pravis,
jas ke bidam posreken od tebe.
Кон врв
butterflyM55 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Регистриран: 17.Ноември.2008
Поени: 3399
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2009 во 07:29
Te sakam i ti go davam moeto srce da go cuvas,no onoj moment koga ke prestanes da me sakas te molam...vrati mi go isto takvo kakvo sto ti go davam sega.
Кон врв
galenaa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2008
Поени: 4107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај galenaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 13:38
Iako nema da se vrati onoj mig, na sjajot vo trevata i ubosta na cvetniot lik nema potreba da se taguva ke najdeme sila vo ona sto ni preostanuva.
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 13:42
. nisto licno , no tatko ti e najvestiot kradec koj go znam ....... gi ukral site zvezdi i gi stavil vo tvoite oci .................
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 13:54
Месецината сјае,ѕвездите трепарат,да си ебам мајката многу те сакам
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
butterflyM55 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Регистриран: 17.Ноември.2008
Поени: 3399
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 16:40
pririjatelite se kako skolkite.Iljadnici ke otvoris a samo eden biser ke najdes vo niv.Jas ja imav taa srekja pa te najdov tebe.
Кон врв
cafe Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 29.Август.2008
Поени: 85
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cafe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2009 во 20:25
tukusto ja dobiv za bozik
a taa glasi vaka:
Vo kandilo simrna mirisa,
dimot od tamjanot dusata ni ja kali,
ikonata sloga ni pisuva,
iskrata od Badnik srekata ja pali.
Dodeka se krstam Boga go molam
da gi cuva tie sto gi sakam,
megu niv e imeto tvoe.
Sreken Bozik neka se slusa
od site strani,
Gospod neka te od losi brani.
Кон врв
rostfrei Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2009
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rostfrei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2009 во 01:03
Не е важно каде си сега ти а каде сум јас, не е важна ни оваа далечина која е меѓу нас, важно е дека ти си онаму каде што треба да бидеш - во моето срце
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rostfrei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2009 во 01:04
Среќа е што се наоѓаме под исто небо и затоа каде и да си, подигни ја главата и слушни го говорот на звездите...Знаеш ли дека на некого му недостасуваш?
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rostfrei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2009 во 12:30
Понекогаш зборовите се премногу сиромашни за да го кажат сето она што се крие во срцето, но шаренилото на звездите ги сее чувствата кои велат МИ НЕДОСТИГАШ!

Изменето од rostfrei - 23.Февруари.2009 во 12:31
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rostfrei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2009 во 12:31
Сакам да сум солза.Да се родам во твоите очи,да лизгам по твоето лице и да умрам на твоите усни
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2009 во 17:06
T E   S A K A M
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rostfrei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2009 во 19:50
Не барај од сонцето вечно да свети, не барај зошто постои ноќ. Не барај од човекот вечно да живее, не барај зошто постои смрт. Не барај од мене да не те сакам, не барај зошто постоиш ти.
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rostfrei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2009 во 19:51
Посакај да бидеш желба и јас ќе те посакам, посакај да бидеш љубов и јас ќе те засакам само немој да посакаш да бидеш болка зошто никогаш нема да те преболам
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3233343536 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.