![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14231424142514261427 2116> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Go sakam utreshniot den,
najmnogu
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Zdr mamamd
Изменето од KING35 - 05.Јануари.2009 во 12:54 |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
znam king,ama kumanovo utre palat ogin,zashto taka pojma nemam ![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Za nie sto,ne pieme kafe Enigmic
daj nesto so mleko...ili Toplo cokoaldo
makar i belo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Karamandi, jas iskreno ne gi sakam tie paganski obicai...taka sto oginot za mene ne e od nikakva vaznost...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
![]() kako si?
|
|
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
val i jas go sakam utreshniot den i poveke mu se raduvam od nova godina
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
toa go zneme king vaka vikaat: KAJ I DA SI ZA BADNIK DOMA DA SI.
![]() |
|
![]() |
|
Jas si kupiv dve Badnikovi grancinja...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
lelelle devojce ![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Znam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sto lele devojce?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() dve zemav
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14231424142514261427 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |