IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Операција триумф - музичко реално шоу
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Операција триумф - музичко реално шоу

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 32>
Автор
Порака
nnikol Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3198
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nnikol Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2009 во 17:18
Interesno bese toa so Vukasin,mislam na pijanstvoto.Moe mislenje e deka ako ne pobedi Aleksandar koj dosega e najgolem favorit na publikata,pobedata e namestena za Daniel.Moj licen favorit e Vukasin.
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
Кон врв
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2009 во 19:33
Ne znaci deka ako Aleksandar e favorit deka ke pobedi na kraj.Mozda i se ke bide namesteno pa taka da Aleksandar ke si se vrati domce   
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2009 во 19:41
Originally posted by Wonderful_Life Wonderful_Life напиша:

Ne znaci deka ako Aleksandar e favorit deka ke pobedi na kraj.Mozda i se ke bide namesteno pa taka da Aleksandar ke si se vrati domce   
намигнувањеsite ke se vratat domce...samo eden ke se vrati kako oficijalen pobednikсреќа
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2009 во 20:35

Nisto cudno, a moze i da ne iznenadi
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2009 во 22:27
Abe cim ke glasa publikata,onda sleduva t.e se ocekuva Alex da pobedi zaso na sekoja gala bese prv..e sea ako ne pobedi toa ke bide apla namesteno,poso ne moze tuku taka naglo da se svrtat rabotite spored mene..ali bili zivi pa videli
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2009 во 22:50
se e mznop taka da ne se ni cudam ako ne pobedi
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2009 во 20:38
imam vpecatok deka pobedata e namestena...
Кон врв
defma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај defma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2009 во 09:26
Dene i utre i se ke se znae,navivam za Aleksandar i iskreno se nadevam deka ke pobedi, no ....
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2009 во 16:47
Denes kako da najavija zavrshnica?
Sepak beshe zabavno.намигнување

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
-B-lue E-yes- Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2008
Поени: 111
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај -B-lue E-yes- Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2009 во 18:20
Favoriti mi se Aleks (normalno) i Adnan (bucence najslatko)! Se nadevam deka Aleks ke pobedi, no nema da se iznenadam ako naglo se svrtat rabotite, poso togas ke se vidi dali e mestenka ili ne! Po nekoja logika, treba da pobedi Aleksandar poso sekoja gala bese favorit, ali ke vidime sto ke se desi....
Кон врв
blashka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

романтична

Регистриран: 03.Декември.2009
Поени: 5775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blashka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 08:45

Александар...успеа да влезе во финалето....ох.....

Но  голем мерак ми направи....што... Ана... ја ...откачија.....плазење....
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 12:31
повеќе од очигледно е дека е наместено... не може александар три месеца да биде фаворит на публика, и на крајот, едвај да влезе во финале... само не разбирам... од кај аднан фаворит кога стално немаше повеќе пд 12% од гласовите ??

се гледа и дека некој ги спонзорира студентите, можеби и без тие да го знаат тоа, па се борат само спонзорите... чиј студент ќе победи... се сеќавам еднаш кога аднан ја праша мајка му,... кој ги плаќа тие слики и публиката што му е во сала...

се надевам само дека нема босанецов да победи... не заслужил... се изнаплака кога беше номиниран... а не па некој да не му го купи цдто
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 14:34
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 15:03
Скандал на Операција Триумф

Хрватската телевизија Нова направи скандал на еден ден пред денешното финалето на реалното музичко шоу „Операција Триумф“, откако сите гласови за Александар отишле за Нина. Од вторникот кога е започнато гласањето за победник, ТВ Нова објавила погрешни телефонски броеви, па така неколку дена сите гласови за нашиот претставник Александар Белов се впишале на контото на Црногорката Нина Петковиќ. Според правилата на шоуто оваа постапка ја загрозува регуларноста на натпреварувањето, бидејќи со тие гласови Нина влезе во финалето, а Ана Бебиќ испадна.

ТВ Нова го објавила бројот 060 88 88 13 покрај името на Александар и на Нина, но сите гласови оделе за црногорката. Неговиот правилен број 060 88 88 03 бил објавен во саботата, по интервенција на публиката. Досегашниот апсолутен фаворит за кој до полуфиналето гласаа сите пет држави кои го пренесуваат шоуто, вчера на полуфиналето беше четврти, со што му беше загрозен настапот во финалето.

По форумите за „Операција Триумф“ се шпекулира дека ова е намерна грешка со цел да се исфрли досегашниот фаворит. Фановите на Александар добија извинување од Нова, додека организаторот се правда дека не можел веднаш да реагира.

Според независната статистика, нашиот претставник, после Македонија, најмногу фанови имал од Хрватска.

Вечерашново финале на „Операција Триумф“ ќе помине без гостување на познати музичари. Иако се зборуваше за гостување на светски познатите Ријана и Нели Фуртадо, очигледно неочекувано слабата гледаност предизвика во главното финале ѕвезди да бидат само студентите од академијата.

Во денешното финале Александар ќе ги изведе песните: „Красива“ од Здравко Чолиќ, „Тамара“ од Борис Новковиќ и „Чија Си“ од Toше Проески.

Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.