IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сродна душа
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сродна душа

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6970717273 74>
Автор
Порака
vili2121 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Papa Bear

Регистриран: 04.Август.2008
Статус: Офлајн
Поени: 5628
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vili2121 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 00:35
ti bi go napustil semejstvoto za da bides so nea/nego

bez razlika dali tvoeto semejstvo go odobruva toa ili ne
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 00:38
vili, da ne imas ti konkreten "problem"?
(sorry, se zezam)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Papa Bear

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vili2121 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 00:41
ne nemam

samo sum vecen opozicioner

me interesiraat problemite i nivnite? resenija

ako se sretnem so polesni situacii ok ama ako se sretnem so poteski da bidam kolku tolku spremen
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 00:47
vikaat deka koga stanuvas roditel ni se menja nesto u onaa siva masa sto navodno ne pravi pametni... kolku tolku
Vlogot najverojatno e pregolem. Ne tolku mozebi za "zivotniot sopatnik" kolku za decata. Pa bi unistil celi svetovi, detski zivoti, mirni sonista itn...
A ne mozes da si siguren deka si ja nasol srodnata dusa ako ne pomines "situacii" so nea/nego. A za situacii ti e potrebno vreme, koe ako si zenet/mazena bi go nemal. Taka da rizikot mislam deka e pregolem.
Sekogas ti ostanuva - pazi sega - PLATONSKATA LJUBOV kako opcija...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Papa Bear

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vili2121 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 00:52
mislis deka postoi platonska ljubov?????????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 00:53
Znam deka postoi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Papa Bear

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vili2121 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 00:57
ke moze da mi dades mal primer

PLS
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 01:01

Salvador Dali i Gala
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Papa Bear

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vili2121 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 01:05
mislev na licen primer ili bar od poblisko minato

a ne romeo i julija
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 01:08
Toa e veke licna rabota, a i ne sakam da zboram za lugje bez nivno prisustvo... javno.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Papa Bear

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vili2121 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 01:16
platonska ljubov??????????

OK pocituvam

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Papa Bear

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vili2121 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 12:04
eve ova e SRODNA DUSA
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 14:11
.... Jas bi rekla na seto ova prepukuvanje koe ste go imale do sega ..... DOVOLNO E STO ZNAM DEKA JA IMAM SRODNATA DUSA  ..... da znam deka ne sum sama na planetava ..... pa i da nemozam da bidam so nea jas ke ja  SAKAM !!!! ...... Taka da ako se raboti za vistinska ljubov i Platon bil vo pravo ....... голема%20насмевка трепкањенамигнување
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 23:57
Imam cuvstvo deka cel zivot sum go znaela
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6970717273 74>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,152 секунди.