![]() |
|
Што би ве усреќило во овој момент? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 143144145146147 234> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Povekje razbiranje
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Да не мораше сама да ручам - тостови!
![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Da si lezam vo krevetce na toplichko
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Да признае да згреши
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
da mi gi dadat parite za da si ja platam smetkata na vreme.
![]() |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Da legnam da spijam i da se razbudam posle edno tri nedeli
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
да се најадам ко човек без да имам грижа на совест
![]() а,да...и да не голтам после тоа сода бикарбона ем улкодини ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
edno toooplo lepce so pola tegla ljut ajvar i kalap ovco sirenje ... moze i mlaku tavce gravce so edno prznato na zar parce domasen SVINSKI kolbas
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ДА МИ ЗАЅВОНИ СЕГА НА ВРАТА
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
da stane nekoj od spienje i da mi dojde na kafe
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
sega da si se napijam toplo cajce(si varam)i toa ke me usreki mnogu zasto sum se smrznala
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...se usrekjiv...so edna doooolga proshetka po snegot...
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Edna dolga masaza
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
me usreki biserna sho ja viodov
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 143144145146147 234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |