|
Немажени/ неженети, страв од обрски или... |
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Автор | |
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zbunet, zasto go izbrisa postot?
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сите самци се собраа на темава
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se prozvaa
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
каков страв од обврски бе какви бакрачи бе
утре ќе пишам за ова |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да мило ко да сме виновни сите не ставија на суд |
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zenete se i mazete se ,ako ne ke plakjate danok
Изменето од ENIGMA - 04.Јануари.2009 во 20:28 |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од што да им платам данок бе?
од 9000 аа доџи јуче |
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne vi naplakjam fiks ama taka nacuv neshto
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
темава е поставена погрешно
никој нормален не би избегнувал брак,дома ручек,женичка,топло газе во зима,дотерано испеглан и испрано..плус муабет и се друго.. ќе заборавев редовен секс |
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne fiks temata e na mesto,i zalno e shto e taka vistina,samo citaj nis postovite ke vidish,deka si se bega od obvrski,ne site sekoja cest na poedinci
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е види го овај монитор што вели ова врска нема со реалност,тоа на почетокот што го вели после не |
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... eee... cekaj te more mladi ludi... ne za danok... mazackata/zenackata e za pri raka...se ...vo sekoe vreme...
... sexot e neshto shto go imash i nadvor od brakot... arno ama... ne e isto... koga e vo brak..tuka e... vo sekoe vreme... ... obvrskite ... pa i tie se tuka...ama ako si gi podelish... lesno se nosat... ...ljubovta... vo brak mozebi ne se iskazuva so zborovi... ama se podrazbira...tivka e ne nametliva... a se zabelezuva... so masazata za glavobolkata...so podavanjeto na apceto i cashata voda... so frlanjeto kebe koga onaka kje zadremesh na trosedot vo dnevna... so mnogu sitnici koi ljubov znacat... |
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
blue666
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e da - ete ke se zapoznaeme nie forumdziite - ke se ozenime i omazime i danokot ke si go platime i volkot sit - i ovcite na broj |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |