|
ОНА се заканува со нова војна во Македони |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 29> |
Автор | |||
FILIP
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ооооо па вие па вие... Шиптарите сте нашле да се буните !!! СРАМОТА БЕ СРАМОТА !!! има луѓе од другите националности кои што немаат скоро леп да јадат и немаат скоро никакво право па си ќутат и живеат(задоволни се што имаат барем парче леп) а вие ??? сакавте ова- имате ова, сакавте она? имате она па што друго сакате бе? МАКЕДОНИЈА???? Е НЕМА, вие имате ПРЕМНОГУ права за еден ТУЃИНСКИ народ да знаете, али добро, ако сакате земете и пушки нема проблем ќе идеме во војна само не се надевајте на ништо позитивно(за вас) бидејки нигде не се чуло окупаторот да го победи домашниот народ !!! поздрав!!! а тоа во денешни услови е НЕВОЗМОЖНО ПОЗДРАВ !!!!
ЕДНА ЉУБОВ МАКЕДОНИЈА !!! МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ ДРУГИТЕ ШТО НЕ СЕ ЗАДОВОЛНИ МОЖЕ ДА СИ ИДАТ СЛОБОДНО !!!! Изменето од FILIP toa sum JAS - 05.Јануари.2009 во 01:48 |
|||
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
|||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ЕДНА ЉУБОВ МАКЕДОНИЈА !!! МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ ДРУГИТЕ ШТО НЕ СЕ ЗАДОВОЛНИ МОЖЕ ДА СИ ИДАТ СЛОБОДНО !!!!
mislam deka mislese da si odat ne da idaat...skraja da e! |
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
НЕКА СИ ОДАТ !!!!!!!!!!
|
|||
|
|||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A be, moram da vi priznaam neshto... Vie ste "NEVEROJATNo-ISKLUCHITELNI" Human Beings...bidejki jas so ovaa vasha logika, koja vie ja eksponirate tuka, ne bi mozhela da odam ni do WC...a vie heheeeeeheeeej zamisli zhiveete eden cel Zhivot...Ushte ednash Bravoooo ...Vi se vos'hituvam
|
|||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па да ми си мене од штала или од рудник нема да излезиш.
|
|||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
od koga trgovcite so covecki organi pocnaa da se grizat za covekovite prava ? .......... slusaj mala ........ toa sto baratas so frazi i angliski , ne znaci deka si na vrvot na humanitarizmot pa da izigruvas dopolnitelno i majka tereza second part ...... odamna maskite padnaa ........ a kaj vas za zal , uste padjaat i doprva kje padjaat ... nabrzo kje se najdete vo delot kade se naodjaat i hijjenite Изменето од miroslav_g8 - 04.Јануари.2009 во 22:48 |
|||
FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас би рекол дека вие шиптарите сте НЕВЕРОЈАТНО ИСКЛУЧИТЕЛНИ! и ПРЕМНОГУ специфични, со вашата “убавина“ и вашето (не)размислување(и вашата НАЈСПЕЦИФИЧНА МИРИЗБА МОРАМ ДА НАПОМЕНАМ)!!!
Изменето од FILIP toa sum JAS - 05.Јануари.2009 во 02:04 |
|||
|
|||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
znaeme deka sme specificni...za sto sme specificni toa e drugo prasanje...
|
|||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Упатницата за горе споменатата ти е на право место. Само молам немој многу луксузно да ја удостоиш. Онака шталски, како во нивните селски. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
AlbanianGirl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
slusaj mali, pardon...stari .Toa shto jas "izigruvam" ne e tvoja rabota, taka da slobodno prodolzhi da "chkrtash" niz forumot za tvoite "fosilni" idei, mene... iskrena da bidam voopshto ne mi prechish. Ako edno vreme te smetav za pameten chovek, deneska te zhalam.... gubish mnogu od zhivotot,... eden den ke te nema od ovoj svet, a bi bilo "zhalosno" taa tvoja zaguba nekoj da ja "slavi", namesto da "taguvaat" kako shto e sluchajot so sekoj normalen chovek. ...A mene, ne se obiduvaj da me analizirash, bidejki nikogash nema da uspeesh, od prosta prichina shto sum "pure" kako solza (), neshto shto mi dava pravo da kritikuvam sve shto smetam deka e nekorrektno, za razlika od "nekoi" drugi, koi "minatoto" gi vleche nazad, i ne gi ostava da krenat glava. p.s a vo sluchajov,mojot komentar nemashe nishto zaednichko so "majka tereza", tuku beshe edna "skromna" replika so "viiisoka" doza na ismevanje na logikata na "odredeni" forumdji. Изменето од AlbanianGirl - 05.Јануари.2009 во 18:27 |
|||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|||
AlbanianGirl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
gospodine "komandante" (ili general, ili lavche, ili tigar, ili ne, ne, ne Gluvche mislam deka beshe), ajt gleajte tamu svoj "biznis" ne se zanimavajte so mene.Mozhe taka???!! |
|||
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
daleku si od taa cistota ...... i , ideite ne se voopsto fosilni dokolku mislis na toa sto go mislis ..... ne treba sekoja vistina za lagite na " najdemokratskata drzava na svetot " da e sfakjas licno ....... sepak , ne e zlato se sto sjae ....... a grablivite ptici se znae .......... se zaletuvaat po sjajot ........ pa makar bil i lazen
|
|||
FILIP
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
хехехехе глувче???? па вие се криевте во 2001 како глувци!!! Изменето од FILIP toa sum JAS - 06.Јануари.2009 во 01:47 |
|||
|
|||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1920212223 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |