IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9293949596 137>
Автор
Порака
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2009 во 18:04
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2009 во 22:27
Kolku jas znam... tvojata primarna cel e integriranje so tastaturata i zadovoluvanje na citackata glad na  mnogu goolema grupa obozavatelkiнамигнување
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2009 во 22:30

Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2009 во 00:06
...на Марс нема никој сем нас, нема ни алишта, нема ни срам, се е видливо, секаде можеме да викаме колку сакаме дека се сакаме и додека се сакаме на било кој начин. Твоето тело лежи пред мене, на него има храна, не можам да се заситам, од твоите дланки пијам, нема кој да каже дека е чудно, се е природно онака како се чувствува. Додека трчаме и подвриснуваме низ тревата која ја насадивме веќе не се ни задишуваме, нема никаде ни јаболки ни змии, јасно е дека не можеме да погрешиме, рајот е достапен, видлив е затоа што го баравме. Нежно ги галам првите зачетоци на крилата кои изникнуваат на твоите лопатки, ги бакнувам, ме голицаат првите пердуви, облаците со необични бои не очекуваат да се нурнеме меѓу нив за да го поздравиме сонцето кое не не напушта без разлика на далечината ги осветлува нашите врежани имиња на црвената карпа која го означува нашиот дом. Секогаш еден на друг пред очи, се научивме долго да се гледаме без да трепнеме, секогаш се допираме на поинаков начин, заборавивме како беше вообичаениот кој ги прати стрелките на часовникот со монотоно темпо, немаме повеќе смисол за време, увидовме дека и сонот бил непотребен, дека заморот е измислен ...

Изменето од zbunet - 09.Јануари.2009 во 00:05
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2009 во 00:19
...kazi mi sneg ima...?намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2009 во 00:38
На поларните шешири само големо%20гушкање големо%20гушкање големо%20гушкање
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2009 во 00:43
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2009 во 08:26
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

...на Марс нема никој сем нас, нема ни алишта, нема ни срам, се е видливо, секаде можеме да викаме колку сакаме дека се сакаме и додека се сакаме на било кој начин. Твоето тело лежи пред мене, на него има храна, не можам да се заситам, од твоите дланки пијам, нема кој да каже дека е чудно, се е природно онака како се чувствува. Додека трчаме и подвриснуваме низ тревата која ја насадивме веќе не се ни задишуваме, нема никаде ни јаболки ни змии, јасно е дека не можеме да погрешиме, рајот е достапен, видлив е затоа што го баравме. Нежно ги галам првите зачетоци на крилата кои изникнуваат на твоите лопатки, ги бакнувам, ме голицаат првите пердуви, облаците со необични бои не очекуваат да се нурнеме меѓу нив за да го поздравиме сонцето кое не не напушта без разлика на далечината ги осветлува нашите врежани имиња на црвената карпа која го означува нашиот дом. Секогаш еден на друг пред очи, се научивме долго да се гледаме без да трепнеме, секогаш се допираме на поинаков начин, заборавивме како беше вообичаениот кој ги прати стрелките на часовникот со монотоно темпо, немаме повеќе смисол за време, увидовме дека и сонот бил непотребен, дека заморот е измислен ...

изненадување ova  .... spotсреќа... NASELETE GO MARS...намигнување
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 08:39
praznicite pominaa намигнување
fakaj tastaturata голема%20насмевка
apce
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 10:10

......мечтаење.......аплауз
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 12:07
... ти си маче мило низ трева што гледа, а ја сум нешто измеѓу тревки кој со нешто мрда додека шушка. Напрегнато гледаш, ништо друго не е важно сем мислата дали можеш да го фатиш, пресметки меѓу ушиња и главче дали за акција е вредно, но шушка со предизвик и безбројни ветувања, да одолееш на можеш, ова сочен залак ќе биде, пригушен кикот дразни и минува низ секој дел од тело твое кое се повеќе се затега, кожа како огледало мазно, секое влакненце на секое место накострешено е, шушкање како предизвик што излудува, а не се брза за да те залаже. Одлука донесена, газето мрда, се спрема за скок, ова веќе не се трпи, кикот низ уши пара, што е премногу, премногу е. Скок сонце што закрива, птици менуваат правец, не е мудро да ти се биде на патот, не разликуваш плен од препрека, нагла тишина во облик на молња.
Гледам само сенка што добива се појасен облик, напрегнатост целосна, брадавици штрчат, згодно усвитено газе, се повлекувам брзо, но сепак нешто намерно оставам, бар да допреш, колку да те излуди повеќе заедно со мирисот на негибнато и свежо месо. Се спушташ бесшумно, грчиш, на твојата дланка останува само по некое мало влакненце кое се извиткало од ветерот, можеби. Менуваш правец со око кој не се прати, дограбуваш се поголем дел од мене, се бранам со безуспешен обид за бекство, врз мене си со цела тежина, мојата судбина не е повеќе моја, твоите запчиња и канџи шетаат низ мене, знаат точно каде да се устремат, врискаме заедно, изеди ме, мора така да биде...
Кон врв
butterflyM55 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Регистриран: 17.Ноември.2008
Поени: 3399
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 12:10

... ти си маче мило низ трева што гледа, а ја сум нешто измеѓу тревки кој со нешто мрда додека шушка. Напрегнато гледаш, ништо друго не е важно сем мислата дали можеш да го фатиш, пресметки меѓу ушиња и главче дали за акција е вредно, но шушка со предизвик и безбројни ветувања, да одолееш на можеш, ова сочен залак ќе биде, пригушен кикот дразни и минува низ секој дел од тело твое кое се повеќе се затега, кожа како огледало мазно, секое влакненце на секое место накострешено е, шушкање како предизвик што излудува, а не се брза за да те залаже. Одлука донесена, газето мрда, се спрема за скок, ова веќе не се трпи, кикот низ уши пара, што е премногу, премногу е. Скок сонце што закрива, птици менуваат правец, не е мудро да ти се биде на патот, не разликуваш плен од препрека, нагла тишина во облик на молња. Гледам само сенка што добива се појасен облик, напрегнатост целосна, брадавици штрчат, згодно усвитено газе, се повлекувам брзо, но сепак нешто намерно оставам, бар да допреш, колку да те излуди повеќе заедно со мирисот на негибнато и свежо месо. Се спушташ бесшумно, грчиш, на твојата дланка останува само по некое мало влакненце кое се извиткало од ветерот, можеби. Менуваш правец со око кој не се прати, дограбуваш се поголем дел од мене, се бранам со безуспешен обид за бекство, врз мене си со цела тежина, мојата судбина не е повеќе моја, твоите запчиња и канџи шетаат низ мене, знаат точно каде да се устремат, врискаме заедно, изеди ме, мора така да биде...
Prekrasno
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 12:25

I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 12:44
аплауз
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9293949596 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,191 секунди.