|
Кумановци и нивниот темперамент |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 21> |
Автор | |
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav kumanovci,moi dragi sogragjani srekjna i beriketna nova godina,i neka svi zelje vi bidev stvarnost,neka ve sledi zdravje,ljubav i srekja
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поздрав до највеселите и најшармантни луѓе во цела македонија, ги обожавам Кумановци. Доста ми е само малку да слушнам од дијалектот и паѓам у делириум...
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav i do tebe maria-magdalena
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
nikola_HM
Група Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas iskreno samo enigma ja poznavam od kumanovo i mozam da kazam deka e prekrasna osoba enigma posle ke mi platis za ubavite zborovi
|
|
bijonsemadona
Нов член Регистриран: 25.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas pak poznavam eden.......upssss .......znam eden vic za kumanovki.........dve kumanovke......edna se zali na druga ...... da vidis mori jucera sto mi dojde lopov pred kucu ?
..I? TI SO NAPRAJ MOR .......ja sade sedu i kjutu ...... .........taj ga otvori bre gjamot i vleguj uvnatre !!!... A TI SO MOR ??........ja sade sedu i kjutu ............ otide tuje pa tuje i mi uleze bre pod jorgan.............. A TI SO NAPRAJ MOR? ............ ja sade sedu i kjutu .................i mi gi soblekuje bre gastite i mi go stavuje od pozadi .......... A TI MOR SO ?? .......ja sade sedu i kjutu.......i posle kogaj ja zavrse tuju rabotu izleze pak od gjamot......... A TI SO NAPRAJ MOR? ..........e ja togaj ga pljuju PUUUUUU sram te bilo takoj mu rekov ......... |
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav do kumanovci i kumanovke
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova e za vicot...
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВИЦ НЕМА ВРСКУ....
АМА ПОМЕШАМ НЕКОЈСИ ДИЈАЛЕКТ ... |
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A TI SO NAPRAJ MOR? ..........i skoro celiot text,mnogu malku kumanovski zborovi ima,skoro ic
|
|
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od mene za kumanovke
|
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Виц погоре је добар, ама не је граматички тачан.
Тики, еве још ед’н стар: Жали се млада кумановка на другачке, која како се одала и вика: Ти мори Стојанке одаде се за официра, стана официрка, ти Филимено, зема професора, стана професорка, а ја га зема мојега удовца, никако да стану удовица. Happy New Year and Merry Christmas to everyone. Have fun.
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Polar Bear - da ne si po poteklo od Kumanovo slucajno?
|
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu pozitivni luge .....iako pola ne razbiram sto zborat....
|
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
blue666
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prasaj za prevod, ke ti odgovorime
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |