IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте лажеле за својата невиност?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте лажеле за својата невиност?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 13>
Автор
Порака
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 01:06
али испадна дека ти земале мерка а?  тешко ти е знам
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 17:33
Originally posted by Ghost Ghost напиша:

Za mene nema povekje zivot na planetava!!! Site zeni me lazele, a jas sum im veruval, i sum se gordeel so toa deka sum im prv!!! A ustvari tie bile tie koi imale prethodno bujno iskustvo!!!
Abe mi e gajle!!!! Barem se rasturiv od SEKS!!!! Pa ako saka i 100 da im bidam ne mi e gajle!!! Bolje nekad nego nikad!!! Sea pak kje prodolzam da rasturam, ama sea ke se praam deka jas sum nevin i tie da bidat tie sto mene kje me ucat kako treba!!!
HIP HIP HOORAY SE VRAKJAME U BIZNIS!!!!
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 18:53
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Originally posted by Ghost Ghost напиша:

Za mene nema povekje zivot na planetava!!! Site zeni me lazele, a jas sum im veruval, i sum se gordeel so toa deka sum im prv!!! A ustvari tie bile tie koi imale prethodno bujno iskustvo!!!
Abe mi e gajle!!!! Barem se rasturiv od SEKS!!!! Pa ako saka i 100 da im bidam ne mi e gajle!!! Bolje nekad nego nikad!!! Sea pak kje prodolzam da rasturam, ama sea ke se praam deka jas sum nevin i tie da bidat tie sto mene kje me ucat kako treba!!!
HIP HIP HOORAY SE VRAKJAME U BIZNIS!!!!

dusice ti!CELO VREME SI BIL V USI DUPEN...CCC....ajt sega...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 18:56
Originally posted by maja maja напиша:

За ова да повеќето девојќи велат као демек ти си ми втор.Само не ги разбирам од што се плашат девојќите од бројот на партнерите или од она што ќе бидат осудени од некои конзервативни момци

Toa mnogu me nervira kaj nasive Makedonki, i so ako kazale deka nekoj im e vtor?....pak bile izebani a toj so gi takvel sinkir im veruval! a nie drugite radi niv stradame,celo vreme probuvame da ja razbieme taa primitivna rabota ama radi nekoi takvi nikako da uspeeme...Sekogas ke gi ima tie so sakaat da kazat deka im e vtor a i sekogas ke gi ima tie so sakaat da slusnat lele nemoj poleka nemam iskustvo,lele poleka boli bidi samo nezen!
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 19:00
E da ama kje im vratam jas!!!  Kje bide sea REVENGE OF THE NRGMKD 
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 19:02
Мене нешто не ми е јасно, или стварно се најдобрите луѓе во државава на форумов, или некој гадно лаже....не верувам да никој-а не лажел и сите да се искрени и да се најфини...па не само во оваа тема него на секоја тема од форумов... абре освестете се бидете искрени... ако некој излажал за невиоста не значи дека е лош или дека е покварен, може излажал поради тоа да не повреди друг или било како... ајде малку и "негативни" одговори ај малку искреност..а ако е стварно од сите ова најискрено алал да ни е Македончиња..бре бре бреее ама сме фини....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 19:07
Originally posted by brmm brmm напиша:

Мене нешто не ми е јасно, или стварно се најдобрите луѓе во државава на форумов, или некој гадно лаже....не верувам да никој-а не лажел и сите да се искрени и да се најфини...па не само во оваа тема него на секоја тема од форумов... абре освестете се бидете искрени... ако некој излажал за невиоста не значи дека е лош или дека е покварен, може излажал поради тоа да не повреди друг или било како... ајде малку и "негативни" одговори ај малку искреност..а ако е стварно од сите ова најискрено алал да ни е Македончиња..бре бре бреее ама сме фини....

zo[to si tolku skepticen? i mnogu si mi pesimist! gledaj od svetlata strana!i od kaj znaes moze gi ima i takvite!prolistaj malce i smiri se ne e sekogas taka kako so izgleda!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 19:10
Не сум скептичен, него не ми се верува да сите се фини и искрени со партнерот....пролистав за чудо не најдов таков...зато и така напишав ( можеби сум пропуштил некој ама мислам дека не) инаку не е тоа скептичност и песимизам ,не е тоа негативно ако излажеш за да не повредиш некого, тоа го оправдувам ...а пезимизам уфф ме мрзи да објаснувам ама мислам дека знаеш што мислам...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 19:23

Не сум скептичен, него не ми се верува да сите се фини и искрени со партнерот....пролистав за чудо не најдов таков...зато и така напишав ( можеби сум пропуштил некој ама мислам дека не) инаку не е тоа скептичност и песимизам ,не е тоа негативно ако излажеш за да не повредиш некого, тоа го оправдувам ...а пезимизам уфф ме мрзи да објаснувам ама мислам дека знаеш што мислам...

A ZOSTO MISLIS DEKA TREBALE DA LAZAT ZA DA NE POVREDAT NEKOGO?E SEGA ME IZNERVIRA! ZAREM PARTNEROT KE BIL SO NEJZE AKO ONA SPIELA SO POVEKE?KOJ KE BIDE POVREDEN TUKA?TAA ILI TOJ!ON PAK KE SPIE SO NEJZE A UTRE KE I RECE k*rVO! GI ZNAEME NASIVE MAKEDONCI I KOLKU ZAOSTANATI SVAKANJA IMAAT NEKOI!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 19:33
Пример, се отварува некоја врска.... и двојкава имала однос со некој партнер пред тоа... со новиов нели одма не поради привикнувања ово оно.. и се засакуваат, е сеа.. у муабет овој ја прашува а она знае дека типов е љубоморен по малку и можеби би му сметало тоа... но се сакаат нели, проблемот можеби одма нема да може да се реши но понааму би се навикнал типот и нема да му смета... ама за одма можеби мора малку да го излаже...е ова јас го оправдувам....а ти ? .... ама и не беше тоа проблемот, него мене не ми се верува никој да не излажал зато што сите на темава викаат дека биле искрени...искрени кога биле 16-17-18 години... хммм не верувам баш...али ај нема везе...нека им биде.
Кон врв
MisIcA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2006
Поени: 519
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 19:52
Mnogu si negativen.Zosto da ne sme iskreni, sto na um to na drum
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 20:06
Ok, aj site se iskreni.... super, milo mi e sto sum greska
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 20:08

Ok, aj site se iskreni.... super, milo mi e sto sum greska

DE BE BRMM SITE TE KARAAT!A DALI ZNAES DEKA NEISKRENITE MOZE I NE SE USUDUVAAT DA PISAT OVDE PLASEJKI SE OD SVOJATA PROZIRNOST I OD NIVNATA BANALNOST EJ SLUSAJ VTOR SI MI!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2006 во 20:15
Emi da, znam, ve gledaat vas site iskreni pozitivni i ne ostavate red oni da pisat... se sramat :)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.