|
Најубави љубовни пораки и изјави |
Внеси реплика | страница <1 3233343536 40> |
Автор | |
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pravi kako sakas,
ako si srekna taka so toa sto go pravis, jas ke bidam posreken od tebe. |
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Te sakam i ti go davam moeto srce da go cuvas,no onoj moment koga ke prestanes da me sakas te molam...vrati mi go isto takvo kakvo sto ti go davam sega.
|
|
galenaa
Сениор Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iako nema da se vrati onoj mig, na sjajot vo trevata i ubosta na cvetniot lik nema potreba da se taguva ke najdeme sila vo ona sto ni preostanuva.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. nisto licno , no tatko ti e najvestiot kradec koj go znam ....... gi ukral site zvezdi i gi stavil vo tvoite oci .................
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Месецината сјае,ѕвездите трепарат,да си ебам мајката многу те сакам
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pririjatelite se kako skolkite.Iljadnici ke otvoris a samo eden biser ke najdes vo niv.Jas ja imav taa srekja pa te najdov tebe.
|
|
cafe
Група Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tukusto ja dobiv za bozik
a taa glasi vaka: Vo kandilo simrna mirisa, dimot od tamjanot dusata ni ja kali, ikonata sloga ni pisuva, iskrata od Badnik srekata ja pali. Dodeka se krstam Boga go molam da gi cuva tie sto gi sakam, megu niv e imeto tvoe. Sreken Bozik neka se slusa od site strani, Gospod neka te od losi brani. |
|
rostfrei
Нов член Регистриран: 21.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е важно каде си сега ти а каде сум јас, не е важна ни оваа далечина која е меѓу нас, важно е дека ти си онаму каде што треба да бидеш - во моето срце
|
|
rostfrei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќа е што се наоѓаме под исто небо и затоа каде и да си, подигни ја главата и слушни го говорот на звездите...Знаеш ли дека на некого му недостасуваш?
|
|
rostfrei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Понекогаш зборовите се премногу сиромашни за да го кажат сето она што се крие во срцето, но шаренилото на звездите ги сее чувствата кои велат МИ НЕДОСТИГАШ!
Изменето од rostfrei - 23.Февруари.2009 во 12:31 |
|
rostfrei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да сум солза.Да се родам во твоите очи,да лизгам по твоето лице и да умрам на твоите усни
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
T E S A K A M
|
|
rostfrei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не барај од сонцето вечно да свети, не барај зошто постои ноќ. Не барај од човекот вечно да живее, не барај зошто постои смрт. Не барај од мене да не те сакам, не барај зошто постоиш ти.
|
|
rostfrei
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Посакај да бидеш желба и јас ќе те посакам, посакај да бидеш љубов и јас ќе те засакам само немој да посакаш да бидеш болка зошто никогаш нема да те преболам
|
|
Внеси реплика | страница <1 3233343536 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |