|
БАР!!!!! |
Внеси реплика | страница <1 110111112113114 931> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
strumfeta sto sakas bidi be milo , odlicno vodis |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde shtrumfce reshi se pobrzo za da pocneme da pieme
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mislam deka e dobro da se bide krchmarica a sho vikash strumfi ? ke ti peeme : Nalej Nalej Nalej Krchmarice nalej
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da da blue samo pesni ke se redat |
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AJ ZA UBO DA E!
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde nazdravje na site
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
leleee a jas mislev zenite pomalku pijat
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zosho be ce vidish ti eve gledaj kako samo pijat i zenite
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер ова чајчево, ама изгледа не е само до него, уште ми е отечено грлото! Ќе морам да одмарам повеќе, ама како што гледам сите некако одмараат. Ладна зимава!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene mi se pie crveno vino so nekoja teshka skara ova koktelchinjava privlechni, ama mnogu mi se letni
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa zima e dogi
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde vince crveno za blue i za mene
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lelleee ludi devojki leleee
|
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele cela vinarska vizba se otvori vo barov
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 110111112113114 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |