|
Најнова Вест: Газа бомбардирана! |
Внеси реплика | страница <1 678910 21> |
Автор | |
Тречи
Сениор Царевићот Регистриран: 22.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 414 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има има Шиптари(да да подобро е да си ХИВ позитивен него негативен) Амери(појма немаат за се и сешто) Енглези(Незнаат од колку бои им е знамето а и секој ја знае поговорката не се прави енглез) |
|
Книге децо книге......
Речи свима ко си,не штиди се своје вере,и буди поносни син Православја! |
|
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti be normalen li si? imas li voopsto pojma koi se i sto se englezite i amerikancite na planetava?!
|
|
Тречи
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мулиња на Израел
|
|
Книге децо книге......
|
Aminta2
Сениор Регистриран: 11.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 361 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лажеш. Постои огромна омраза спрема Евреите (и спрема сите немуслимани) и таа е кодификувана во к*ранот. Хамас се терористичка организација која по истекувањеот на прекинот на огнот, СЕКОЈДНЕВНО испалува ракети кон цивилни цели во Израел. При тоа, Хамас се крие зад цивили (што е против Женевскта конвенција). За тие цивилни жрви е одговорен Хамас но и неговите господари Хезболах и мулите во Иран. Израел има легитимо право да одговор на секој напад на своја територија! |
|
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A imam istotaka specijalen pozdrav do Izraelcite za Nova Godina...Koi bidejki se pokazhaa kako ekstremno "loshi momchinja"...ete kakov podarok dobija od Dedo Mraz... Изменето од moira - 02.Јануари.2009 во 01:26 |
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овци,тешки овци.Сите сте.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
AlbanianGirl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moiraaaa, zoshto mi ja brishesh slikata????
Vo forumskiot pravilnik, nikade ne chitav deka sliki ne smee da se postirat, ili greshka sum?! ....I te molam, toj beshe naj iskreniot, i najsoodvetniot odgovor, od moja strana shto se odnesuva do postavenata tema. |
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama ne dade odgovor na dadenata tema ........... za usa standardite ......... dali usa vo ovoj slucaj treba da gi bombardira Izrael kako sto e bombardirase srbija ? ........... ili , po vekje poznatoto klise , ne e isto .... neli ?
Изменето од miroslav_g8 - 02.Јануари.2009 во 18:11 |
|
AlbanianGirl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tebe vekje me mrzi da ti gi objasnuvam "moite views"...ne za drugo, tuku zatoa shto znam deka priznavash za odgovor samo toa shto se "vklopuva so tvoite (vekje oformeni) "zamisli", dodeka sve shto e "po-razlichno" od tvojot "koncept" avtomatski go otfrlash kako "false", "laga", "akterstvo"...itn..itn.. ...ako pravdata ja merish sprema toa kako "igra" us, ili rusija, togash zhalam za tebe, moite "kriteriumi" shto se odnesuva do "pravdina" se sosema razlichni..i ne se baziraat vrz toa, na koja strana ke "odat" svetskite sili toa pretstavuva "Divine Truth". |
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti nikogas nisto ne objasnuvas ...... od prosta pricina sto tvoite objasnuvanja se vo stilot " sakam kazam ne znam recam ".......... sekogas te zasvrbuva koga se doadja do dvojnite standardi na usa ...... a te boli koga tie isti standardi koi gi primeni vo obrazlozenieto za agresijata vrz srbija ne gi primenuva i vrz Izrael ......... bi sakala da se takvais ama da ne ti vleze ............. taka ne biva ..... te boli za muslimanite vo izrael , ama ne ti stiska da javno gi osudis usa za poddrskata koja mu e davaat na Izrael vo sisetmatskoto istrebuvanje na palestincite....................
Изменето од miroslav_g8 - 02.Јануари.2009 во 18:37 |
|
Тречи
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај пиши на македонски ко нормален човек не да се мучи некој да ти поѓаѓа што кажуваш на енглески. Изменето од Тречи - 02.Јануари.2009 во 18:41 |
|
Книге децо книге......
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ako pravdata ja merish sprema toa kako "igra" us, ili rusija, togash zhalam za tebe, moite "kriteriumi" shto se odnesuva do "pravdina" se sosema razlichni..i ne se baziraat vrz toa, na koja strana ke "odat" svetskite sili toa pretstavuva "Divine Truth".
a ti kako odlicen delitel na pravda , vesto go izbegnuvas najosnovnoto rasanje ........... za dvojnite standardi ....... znaci , kje ti povtoram , dokolku po sila na pravdinata usa izvrsi agresija vrzx srbija vo odbrana na covekovite prava , slobodi i demokratija , ne e li logicno da sega istoto go stori i protiv Izrael ? ............. a dokolku ne go stori , tuku go pravi istoto sto go pravi od osamostojuvanjeto na Izrael navaka , ti kako " pravdoljubec " , kako go komentiras toa ? ... i pojasni so prosti zborovi na nas nepismeni i nedemokrati Изменето од miroslav_g8 - 02.Јануари.2009 во 18:51 |
|
AlbanianGirl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ke ti pisham...ama...nekoj drug den... i te molam,nemoj da mislish deka "sluchajno" sum ostanala bez odgovor pa zatoa begam, tuku ednostavno zasega ne mi pretstavuva prioritet tvoeto "prosvetluvanje"... pozdrav Изменето од AlbanianGirl - 02.Јануари.2009 во 19:14 |
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nasata diskusija ne e svakjam kako natprevar ..... ednostavno , ubavo e koga nesto mozam da naucam i od tebe ..... vprocem , covek uci dodeka e ziv
Изменето од miroslav_g8 - 02.Јануари.2009 во 18:57 |
|
Внеси реплика | страница <1 678910 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |