![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13161317131813191320 2116> |
Автор | ||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
e sega me zbuni...sto kaza?
![]() ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Enigma, em novi fildzani, em dekoracija
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
![]() |
||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
![]() |
||
|
ljubovna
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
|
![]() |
||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
||
![]() |
||
|
takva sum jas la fille,polna so ljubov i iznenaduvanja
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
... ti ma u karti gatash...ako ona rece deka sakala so svekrva i ...znaci so svekrva i...e sega koj kje bide u drushtvo so svekrva i...toa vekje e diskutabilno... ![]() |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
ма какви карти мамче... ја само у филџан со кафе гледам...полн по можност...и обланди за десерт
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
каква бајадера... не доаѓа во предвид... бадијала ли ја трошев телефони за рецептот???
|
||
![]() |
||
|
znaci utre e den da se odi na gosti kaj svekrva mi
![]() |
||
|
||
![]() |
||
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
|
znaci utre ides na dvoboj
kaj OK Koral ![]() |
||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13161317131813191320 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |