![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 403404405406407 525> |
Автор | |
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() опрости ми, катрин (велика ![]() можда нисам био фин ![]() ![]() ![]() Изменето од filmadzijka - 02.Јануари.2009 во 13:51 |
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
ko mi tebe uze
.......TAMARA, ![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
љубио сам снашу на салашу - страсно!
беше мирисна ко мајска ружа
![]() схватио сам коначно, ал сувише касно
како има бркатог мужа
![]() |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Сакам да ти го правам она
што пролетта им го прави на црешовите цветови ![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Look baby
I'm a Heartbreaker I'm a Heartbreaker I'm a Heartbreaker I'm a Heartbreaker |
|
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Late at night when all the world is sleeping.
I stay up and think of you. And I wish on a star, that somewhere you are. Thinking of me too. Cause I'm dreaming of you tonight. Till tomorrow, I'll be holding you tight. And there's nowhere in the world, I'd rather be. Than here in my room, dreaming about you and me. Wonder if you ever see me, and I. Wonder if you know I'm there. (am I there, am I?) If you looked in my eyes would you see what's inside? Would you even care? I just wanna hold you close but so far. All I have are dreams of you. So I wait for the day. (wait for the day) And the courage to say how much, I love you. Yes I do. |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
леле филе, стихоооооовввввв
а мор ова не е стих
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Fenomenomenalno osecam se...
Fenomenomenalno tura za sve... ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
dobro ma kejti, nadoknaduvav za izminatite nekolku dena sto ne sum pastirala
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
моја ја драга вештица ...
![]() |
|
![]() |
|
deranger ![]() Сениор ![]() ![]() Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
mala, mala, mala grupa pedera
|
|
Simnat od visokite planini
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Another day - another night Has taken you again my dear And you know that I'm gonna be the one Who'll be there When you need someone to depend upon When tomorrow comes... I wanna be with you... When tomorrow comes... |
|
![]() |
|
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
I JA NE MOGU SVE I DA HOCU
ZABORAVITI PLAVU KAPU
AL VOZOVI IDU DANJU NOCU
KROZ PODLUGOVE.........
|
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
![]() |
|
-B-lue E-yes- ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 111 |
јер нико ни је знао сакрит сузе ко марина
имала је очи боје вена боје вена боје дунава (Марина - не знам на кој е песнава, али знам дека Сајко ја пееше на една од гала вечерите) |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 403404405406407 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |