|
Што е она најлудо што сте го направиле? |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | |
cuculiga
Нов член Регистриран: 08.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se omaziv na 20 godini,,,,,ej bas luda
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Go vozev drugarmi od sredno vodno do dole na krov,
svrtiv dva kruga okolu plostad taka da site 4 gumi dimea, spiev so zenamu na sefot itd |
|
maki_seker4e
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eden den go vidov deckoto so i se svigase na drugarkami...toj odese so drugari te u skolo...i ja taka podobro da go vidam...mu iskociv od kaj eden kosh i n go isplasiv...potoa pochnav da begam od sram...samo od sebe mi dojde taka da skoknam i da go isplasham... se nadevam deka ne se sekava na toaa
|
|
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЛЕЛЕ ШТО ПРВО ДА ПИШАМ???
ОДАМНА БЕА ЛУДОСТИТЕ, ОДАААМНАААА.... ЕВЕ МИ ТЕКНА НА ЕДНА ЛУДА РАБОТА ЗА КОГО КАКО. У СТРУГА НА ОДМОР У 25-ТИ МАЈ, ДЕЦА ТИНЕЈЏЕРИ... ЈАС И ЕДНА ДРУГАРКА (ПО КАРАКТЕР СЕ СПРИЈАТЕЛИВМЕ ЗА 2 ДЕНА ТАМУ) ЕДНА ВЕЧЕР СЕ ДОГОВОРИВМЕ НЕМА СПИЕЊЕ... СИТЕ 12 ДЕВОЈЧИЊА ЗАСПАА, А НИЕ КАЛАДОНТИТЕ И КРЕОНИТЕ У РАЦЕ И НА РАБОТА... СИ ГИ ПОКАЖАВМЕ СЛИКАРСКИТЕ СПОСОБНОСТИ НА НИВНИТЕ ЛИЦА... ПОКРАЈ МАЧКАЊЕ БЕЗВЕЗЕ ИМАШЕ И НАВИСТИНА ЦРТЕЖИ ПО ОБРАЗИТЕ И ЧЕЛАТА.. СОНЦА, СРЦИЊА, МАШКИ ПОЛОВИ ОРГАНИ... САБАЈЛЕ ЛУДНИЦА... ОТКРИЈА ДЕКА САМО НИЕ БЕВМЕ `ЧИСТИ` ПО ЛИЦАТА И НЕ СЕ ОТКАЖАВМЕ УТРЕ ПАК ... ... АМА СИ СТАВИВМЕ ПО НЕКОЈА ЦРТИЧКА ИЛИ КРУГЧЕ И НА НАС ДЕМЕК НЕ СМЕ НИЕ АМА ЏАБЕ, ДРУГ ТОА НЕ МОЖЕШЕ ДА ГО СТОРИ ... |
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka nema neshto posebno shto bi izdvooila,ama mislam deka doprva idat moite ludosti na red
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој ден, во секој поглед, се’ повеќе напредувам!
|
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ccc najludo ako pocnam da nabrojuvam ke nema kraj
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ех...да беше едно....
|
|
-B-lue E-yes-
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е лудо...али само на тоа ми текна...а и мноооогу се засрамив...
Беше убава летна вечер...Лето 2008...Некаде околу 20 часот...Немаше што да правиме и ајде ќе идеме по дуќани и ќе се зезаме...а баш во маалското дуќанче имаше вработено една нова и млада продавачка...мислам дека и беше 3 ден на работа...и ајде ќе ја зезаме..ја силна матна им велам на другите ај јас ќе го пробијам ледот...И влегувам во продавница..и велам: Имате ли вчерашен леб? а таа ми вели: Имаме...и ја и дофрлувам: Па зошто не го фрлите? Лелеее мислам дека продавачката се закопа в земја али после не знам кој повеќе се закопа: јас или она! ми вели: Ти знаеш ли која сум? Ќерката на тетка Соња, Ирена! Имаш ли поим дека сме 2ри братучедки? И ти со мене мајтап ќе си играш? Срамота, толкава девојка си станала, не ти личи на годините! Засрами се! Во тој момент сто пати го замолив Бог да пропаднам в земја...безброј пати и се извинив...и од тогаш уште не купувам од тој дуќан кога е она на смена... |
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemozam da izdvojam edna, gi ima mnogu, ama ne se za kazuvanje...nema da mi veruvate...
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.................
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najludo ... ... sto sum otisol na chat
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од Lithium - 20.Јули.2009 во 22:25 |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa za sega toa sto se prijaviv
za zivot na zemjava |
|
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |