|
TRENUTAK ISTINE - NOVA TV |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | ||
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А1 ја откупи лиценцата за квизот и како што кажа Анета Кочишки во интервју, подготовките се интензивни и ако се е во ред ќе започне во февруари (треба да видат на кој начин ќе најдат детектор за лаги), а исто кажа и дека бидејќи е ова лиценциран производ, нема отстапки од оригиналот. А не се плашам дека А1 ќе зафркне нешто, бидејќи работата што ја вршат со „Милионер“ е одлична. |
||
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Interesen kviz navistina kade cela javnost doznava za tajnite na ifgracot
|
||
Download
Нов член Регистриран: 28.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас го гледам и баш ми е добро!!!
|
||
tante1990
Група Регистриран: 21.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima nekoj majmunlak vo toa detektorite...nema sansi da se tocni...A i dojdov do zaklucok deka lugeto so se prijaveni...ne se salam defenitivno..a moze da kazam i mnooogu hrabri ama so preterruvanje,a voditelkata e dosadna kako muva...Samo ne sfakam edno...Koga veke se resile da ja kazat vistinata,nema zosto da lazat ponatamu,kako e mozno pa bide laga odgovorot,koga veke si se prijavil,odis za pari,kazuvas se,i nema pricina da lazes,sekako se odgovara so da i ne,pa ako ne e crni belo e..Sakav da kazam,nema da dozvolat lesno da im gi zemat parite,i koga bi bilo tocno ,nikoj ne garantira deka e taka,nemozes da dokazes....oni si znaat so si pravat,ama apla se gleda kolku golemi prevari se...
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па затоа спомнав дека,кога доагаш до некоја поголема сум...... одговорот испаѓа лажен зошто потсвеста твоја не мисли така |
||
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |