IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Последна добиена СМС порака
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последна добиена СМС порака

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6566676869 77>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2008 во 21:02
не ма па ти газење%20од%20смеење
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
elen4e-eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2007
Поени: 202
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elen4e-eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2008 во 21:40
Последната порака ми е од другарката и гласи: (на кумановски дијалект, ај ќе разберете среќа)
Еј, куде се изгуби ти? Научи ли историју? Пиши одма! kisko mWa
Nobody is perfect.....well I am nobody!
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 12:55
na site sto nema da mi ja cestitaat Novata godina im posakuvam da im izgori elkata,Dedo Mraz da im se posere na odzkot,isto taka gi izvestuvam SAKANITE prijateli koi mi pratija cestitka za 2008 god.deka zelbite ne mi se ispolnija i gi molam istite za 2009 god.mesto cestitka da mi uplatat kes na zirosmetka za koja ke bidat blagovremeno izvesteni....SREKJNI PRAZNICI!!!

shtotuku ja dobiv...газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење
газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење газење%20од%20смеење
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2008 во 15:46
за утре договорено е
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2009 во 16:29
...најдобра до сега:
...ти посакувам сибирско здравје, француска љубов, еврејско богатство и циганска безгрижност...хи,%20хи...
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2009 во 16:33
...........vo novata godina ti posakuvam evrejsko bogatstvo,sibirsko zdravje,francuska ljubov,angliska serioznost,ciganska bezgriznost,amerikanski kasmet i turski seks!................
Кон врв
defma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај defma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2009 во 19:56
Среќна нова година!
Кон врв
-B-lue E-yes- Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2008
Поени: 111
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај -B-lue E-yes- Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2009 во 20:04
еј ќе излеземе ли? ама така низ градо...ќе се облечаме у тренеркички...кежуал ама ептеееен кежуал...и патикички..шејна ке станаме со патики ама ај...ај чекам те...ама без марија ок ли, оти треба да ти кажам нешто у врска со неа...ај пиши на тај број, оти другио ми е исклучан! (струмички иначе)
Кон врв
THEPRINCESS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Декември.2008
Поени: 4676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај THEPRINCESS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 01:33
OD kosmofon: Imate 3 propusteni povici od brojot *** *** ***
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 15:03
Zaboravjlena bajka....
Evo najkrace i najlepse bajke koju sama ikada cula:Nekada davno zivjela je jedna devojcica koja je svog mladica pitala hoce li je ozeniti? Mladic odgovori NE..
Od tog dana devojcica do kraja zivota-nikome nije prala,kuvala,peglala,zabavjala se radila i trosila svoj novac na sta je htela KRAJ
Problen je da nama curama kad smo bile male tu bajku nam nisu ispricali nego sum nas sjebali s onim IDIOTOM na belom konju
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 15:12
znaev deka ke popustis i pak ke izlezes.голема%20насмевка aj sega da vidam sabajle kako ke stanes.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 17:30
od TMMWeb
 Bezbednosen Kod=718399201
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 20:02
Bidi dobar MATEMATICAR vo NOVATA 2009 GOD. odzemija tagata,podeli ja srekjata i pomnozi ja ljubovta.OD 070 2.....
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 23:04

Априли-ли-ли
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6566676869 77>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.