|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 189190191192193 217> |
Автор | |
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozitivec......
....licnost koja ednostavno zraci so pozitivna energija ..... licnost koja gi nosi daleku oblacite i so nea sonceto pak gree i sveti...... Bateriite sekogas Full .... Siroka nasmevka ..... mil pogled .... i topla pregratka ..... Ke ti podade raka koga ke padnes .... ke stoi pokraj tebe stitejki te od udarite na veterot ...... i sekogas ama sekogas ke ja najde svetulkata vo nokta ...... Sekoj od nas bi posakal nekoj takov pokraj sebe .... Sekoj od nas bi sakal da e tokmu takov ....
Svetot bi bil poubavo mesto za ziveenje ... koga site bi se trudele da bideme takvi ..... I onaa istoriskoto " VE SAKAM SITE" .....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Индивидуи, но не сите китат на Божик екла.
а затоа што ние имаме божик после Нона година, си касниме ко по обичај, мораме да китиме далеку пред божик и бадник а тоа е некаде сега дали сте накитиле или уше ве држит мрза голема |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЦРВЕНИОТ ТЕЛЕФОН Индивидуа наменета да го спаси Светот... По инцидентот со американската инвазија во Заливот на свињите и Кубанската криза со советските проектили... Светот сватил што може да се случи од едно “МАЛО” недоразбирање.... Па “им дошло памет” на индивидуите наречени луѓе... и на 20 јуни 1963 год., во Женева, Америте и тогашните Совети склучиле договор за воспоставување на “такозваната” црвена жешка линија (hot-line) ... помеѓу Вашингтон и Москва (Белата Куќа и Кремљ)... Овој систем, дизајниран од Harris Corporation, требало да служи како директна слободна врска помеѓу претседателите на овие две суперсили за време на Студената војна..... Се сеќавам на еден виц, кој си го кажувавме како деца... ... кога отишол Горбачов кај Реган на гости... и овој му покажувал некои копчиња таму и му објаснувал зошто служат.... Кога пак, по некое кратко време отишол Реган кај Горбачов, исто се заинтересирал за копчињата.... стискајќи ги.... И кога решил да си оди, рекол - “Ај заминав јас за Америка...”,... а Горбачов на тоа - “Која Америка бе...???” Инаку оваа “жешка” линија за прв пат била употребена во 1967 год., за време на 6-дневната Египетско-Израелска војна... Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 13:26 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U2 i Bono
koga bea mladi i glupavi irski individua peele vo KRVAV PONEDELNIK i nivna revolucija kako vleguvaa vo show biznisot pocnaa i vaka gi sakam mnogu with or without you DSee the Astone set in your Hmieyes See the Gthorn twist in your Dside I Await for HmiyouG Sleight of hand and twist of fate On a bed of nails she makes me wait And I wait... without you With or without you With or without you Through the storm we reach the shore You give it all but I want more And I’m waiting for you With or without you With or without you I can’t live With or without you And you give yourself away And you give yourself away And you give yourself away And you give yourself away My hands are tied My body bruised she’s got me with Nothing left to win And nothing else to lose With or without you With or without you I can’t live With or without you Изменето од anakin - 29.Декември.2008 во 23:50 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ednas vo godinata se veli na site SREKJNA NOVA GODINA
pa neka e Изменето од anakin - 13.Мај.2009 во 12:11 |
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SREKNA I BERIKETNA NOVA GODAINA ... ZDRAVJE - OK ! LJUBOV - OK ! USPESI - OK ! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oki za tie so utnaa
Jamie Lee Curtis http://www.dailymotion.com/video/xf589_jamie-lee-curtis-striptease_life mnogu podobro nego NOKJ NA VESTERKITE |
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PETTIOT ELEMENT ... 1. ZEMJA 2. VODA 3. VOZDUH 4. VETAR i 5. PETTIOT ELEMENT - MILA JOVOVICH !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МЕКИЦА Тоа е индивидуа која најчесто не иде како single... бидејќи обично е придружена со партнерот наречен(о) сирење... (по можност галичко или беровско )... а богами може и со чашка јогурт... Но тоа всушност воопшто и не е битно во приказнава... Битно е што симболизира мекицава.... односно за која намена најчесто се употребува... Па..... се знае што значи кога некој части мекици.... ... Ни дошло некое ново цуценце на свет....... ... слатко... И додека мама лежи у болница со бебчето, среќниот татко си ги части колегите со овие пригодни индивидуи.... и најчесто слушана реченица во тие моменти е ... “Па ај и на твоја глава”... Се мисли на мекиците, се разбира... Овој пост му го посветувам на 'Кин.... Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 13:22 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
wonderwall OASIS
Em7 G Today is gonna be the day that they're Dsus4 A7sus4 gonna throw it back to you Em7 G By now you should've somehow Dsus4 A7sus4 realized what you gotta do Em7 G I don't believe that anybody Dusu4 A7sus4 feels the way I do Cadd9 Dsus4 A7sus4 About you now Verse 2: Em7 G Backbeat the word is on the street that the Dsus4 A7sus4 fire in your heart is out Em7 G I'm sure you've heard it all before but you Dsus4 A7sus4 never really had a doubt Em7 G I don't believe that anybody Dsus4 A7sus4 feels the way I do Em7 G Dsus4 A7sus4 About you now Pre-Chorus: Cadd9 And all the roads we Dsus4 Em7 have to walk are winding Cadd9 And all the lights that Dsus4 Em7 lead us there are blinding Cadd9 Dsus4 There are many things that I G G/F# Em7 Would like to say to you, Dsus4 Asus4 but I don't know how Chorus: Cadd9 Em7 G Cause maybe Em7 You're gonna be the one that Cadd9 Em7 G saves me? Em7 Cadd9 Em7 And after all G Em7 You're my wonder Cadd9 Em7 G Em7 (hold) wall Verse 3: Em7 G Today is gonna be the day but they'll Dsus4 A7sus4 never throw it back to you Em7 G By now you should've somehow Dsus4 A7sus4 realiz ed what you're not to do Em7 G I don't believe that anybody Dsus4 A7sus4 feels the way I do Cadd9 Dsus4 A7sus4 /x2 About you now Pre-Chorus Chorus x2 (don’t hold last Em7) Cadd9 Em7 G I said maybe Em7 You're gonna be the one that Cadd9 Em7 G saves me? Em7 You're gonna be the one that Cadd9 Em7 G saves me? Em7 You're gonna be the one that Cadd9 Em7 G Em7 (hold) saves me? |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
INDIVIDUA i individua
koj e koj vremeto kje pokaze........ sigurno kje pokaze SEKOJA BAJKA SI IMA POCETOK I KRAJ POCETOCITE NA BAJKITE GI ZNAM, A KRAJOT KJE DOJDE ISTO TAKA |
|
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фјодор Михаилович Достоевски Роден е на 11 Ноември 1821 год. во Москва. Бил едно од седумте деца на Михаил и на Марија Достоевски. Додека бил многу мал неговата мајка умрела од туберкулоза. Неговиот татко бил воен хирург и насилен алкохоличар кој работел во една болница за сиромашни во Москва. Фјодор од најмала возраст го интересирале книгите, Библијата , руските и француските реалисти и романтичари: Бајрон, Хомер, Шекспир. Учел во Петроградската воена инжинерска академија. По завршувањето на академијата добил чин поручник. На 23 години започнал да пишува. Се прославил со малиот роман Бедни луѓе ( тоа е всушност роман во вид на писма помеѓу еден старец и една девојка ). Негови најпознати дела се: Злосторство и казна, Коцкар ( тоа е пола негова биографија ), Браќата Карамазови, Идиот, Двојник, Понижени и навредени, и тажниот роман Записи од мртвиот дом. Умрел на 28 јануари 1891 год. Според мене: тој е еден од најдобрите Руски писатели ( воедно и мој омилен ) на 19 век кој се издвојува од другите писатели од Русија како Толстој и Гогољ. Ги напишал најдобрите психолошки романи и иако боледувал од епилепсија тоа не му било пречка да ги напише најчитаните романи. Вреди да се прочитаат неговите дела кои заслужуваат само пофалби и воедно и тој самиот заслужува респект Изменето од Lithium - 05.Јануари.2009 во 14:45 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogute individui pijat caj
sega koj e za cajce povelete a drugi puta kje napiseme za ti for tu |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
individui koi mozebi postojat
koj znae? |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 189190191192193 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |