|
Next Time |
Внеси реплика | страница 123 9> |
Автор | |
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 18.Декември.2008 во 20:45 |
Nikogas ne se slucilo nekoja nova nadez da se pojavi na makedonskoto estradno nebo,i za tolku kratko vreme da gi osvoi srcata na mnogu luge a voedno i da postigne takvi rezultati..da vadi se hitcinja,interesni spotovi,prvi nagradi na poveke festivali i za tolku kratko vreme prv album koj navistina vredi..iskreno se iznenadiv od samiot album kolku e pfofesionalno izraboten..sekoja cest za momcite,tolku mladi a veke uspesni i mislam deka e super sto se pojavi nekoj od Makedonija sto navistina vredi.bravo
Sto mislite vie,vi se dopagjaat li?? |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Martina_3
Група Регистриран: 04.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da momcive se stvarno zakon ona sto ednostavno pleni kaj niv e pozitivnata energija i iskrenosta.Decki samo napred
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер дечки немам збор. Навистина добри песнички и одлично освежување за македонската естрада
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ги обожам
-Ме остави сам да живеам....... незнам колку пати ја слушав денеска |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=v1SsJF0cxYM
Posle ovaa izvedba posebno se uveriv vo nivniot kvalitet..sekoja cest |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Black_girl
Сениор Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пффф... се читате воопшто што пишувате??
Дечкиве се тотална катастрофа. Па кај се споредуваат со рок бре, едниот го емитира Бон Џови а другиот Слеш. Го понижуваат рокот тотално обидувајќи се да се покажат како рок група мај ес. Како може "рок група" на Макфест бе? Боже. Уште едно дело на величествениот Јован Јованов сељакот. комерцијала жива. Ужас. |
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mizerija se :)
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас мислам дека дечкиве се супер!!
Кога бев со Паркетите на радискиот фестивал во Скопје се запознав со Стефан и можам да кажам дека е многу фин и добар дечко!! А имаат и добра музика не се лоши. |
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaes kako ja ti go postuvam tvoevo mislenje..ama realno za da opstanes na mak.estrada moras da bides sto pokomercijalen taka da nivnite pesni se nekoja mesavina od pop-rock muzika..za imitiranjeto ne znam so da kazam,poso sekoj sto ke pusti takva kosa ne mora da znaci deka e Bon jovi ili pa ako Martin ima crna vitkana kosa deka e Slash..ja ne bi rekla deka se katastrofa..koga ke gi sporedam so dr.na estradava kako elvir mekic ili ne znam si use koj..taka da normalno za onie koi slusaat metal ili klasicen rock deka oni ke im bidat mizerni..ali se postue tvoevo mislenje |
|
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе кај постои рок бенд од двајца
се зезам, мене ми се ок, не ги слушам, но ако ги споредиш со другите глупосати на нашава естрада се ок |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Brat4e neam ni pesna slusnato od vie onaka gi znam i jas rap slusam a ne rok ali vidi ne mozes da kazes nekoj komercija nekoj hard core ili po socialni temi nema vrska ne znaci ako sakas ti po socialni temi ne znaci deka sekoj saka i ne saka sekoj da gi slusa problemite malce da se opustis nema vrska ne se losi mislam deckie vaka ko na slika i interwju. |
|
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пффф... се читате воопшто што пишувате??
A ti se citas sto pisuvas? Na nekoj mu se svigjat na nekoj ne. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Super se de4kite, za vikendot bev na nivna svirka, ubavo pejat i ubavo izgledat
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
More za nigde se,komercijala ziv rezil
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Внеси реплика | страница 123 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |