|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 17681769177017711772 1869> |
Автор | |
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
butterflyM55
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...hello, hellooooo...
|
|
butterflyM55
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
butterflyM55
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drlja
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
батерфлај лејди јас само да ве поздравам и движам |
|
|
|
butterflyM55
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uzivaj
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...јас уживам...
...а ти...? |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Звездички мои мили...дојде крајот и на оваа година.
Верувам дека вечерва ке светнете со полн сјај и ке уживате и истото ке го практикувате секој нареден ден во годината што доаѓа...ви посакувам многу светли моменти, здравје, успех на сите полиња, среќа и радост во Новата 2009 година... ...ве сака, ...Моира... |
|
butterflyM55
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro utro na site
Fala mila za ubavte zborovi.Eve i jas na site ke im posakam mnogu zdravje,srekja i uspeh vo novata sto doagja.Se sto vi bese loso vo izminatata godina da zaboravite,da ostavite zad sebe i da trgnete vo novata godina polni so elan i zivot. Tebe mila i na maca od srce vi posakuvam da ste srekni veseli i zdravi i se sto ne ostvarivte vo izminatata godina ,vo narednata da vi se ispolni |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Би сакала, да украсам елка и наместо да закачам лампиони сакам да ги наредам имињата на сите мои пријатели. Блиски пријатели и не така блиски пријатели. Старите пријатели, новите пријатели. Оние кои ги гледам секој ден,но и оние кои ги гледам многу ретко. Оние на кои секогаш ќе се сеќавам, но и оние на кои понекогаш заборавам. Оние кои се секогаш тука кога ми требаат и оние кои никогаш неможам да ги најдам кога ми се потребни. Оние кои биле со мене кога ми било најтешко, и оние, со кои сме Поминале многу среќни моменти заедно. Пријатели, кои, сум ги повредила без да сакам, или пак ме повредиле на ваков или онаков начин. Оние кои добро ги познавам, но и оние кои штотуку стапнале во мојот живот. Оние кои ми должат малку, но и оние на кои им должам многу. Моите пријатели со кои пијам кафе, и оние кои ми се се’ на светот. Имињата на сите оние кои минале низ мојот живот, без разлика дали само прелетале или оставиле сопствен жиг. Елка со многу длабоки корени и многу долги и цврсти гранки. Елка со многу пријатна сенка каде што ќе може нашето пријателство да здивне од битките во животот. Сенка каде што сите ќе сфатиме дека сме го поминале пола живот пред и да разбереме што е живот. Место каде што ќе увидиме дека не постои ни трошка доказ во корист на идеата дека животот треба да се сфаќа сериозно. И можеби животот не е забавата за која сме се надевале, но кога сме веќе тука, треба да играме.
Добриот живот започнува тогаш кога ќе престанеме да бараме подобар. Верувајте во неверојатната моќ на се’ што ќе ви се најде на патот во новата година. Драги мои, имајте убава година |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Внеси реплика | страница <1 17681769177017711772 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |