![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 402403404405406 525> |
Автор | |
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cause you mean the world to me |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
You've got me feeling emotions Deeper than I've ever dreamed of You've got me feeling emotions Higher than the heavens above |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
I've got you under my skin
I've got you deep in the heart of me So deep in my heart, Тhat you're really a part of me |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...the power of love
a force from above cleaning my soul flame on burn desire love with tongues of fire purge the soul make love your goal... ![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
I don't want a lot for Christmas This is all I'm asking for I just want to see my baby Standing right outside my door Oh I just want you for my own More than you could ever know Make my wish come true Baby all I want for Christmas is... You All I want for Christmas is you... |
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Nisam sumljala
Hajde volijee ko lud da je ne mrzim uzalud hajde volijeee ko mene pre... |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
не стој до мен` Донке, не гледај ме
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
нек ти нова година испуне жеље све...
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Lazi, Lazi Vere...lazi koj ke lazes
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
zar je tako tesko reci 'volim te'
![]() |
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
A tebe volem
i to je fakat ti si mi ljubav jedina... ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
..... Kad bih znao da je sama
ne bih cekao ni tren jer iako nisam kraj nje ja sam njen Kad bih znao da je tuzna da zbog mene nema sna kad bih znao da se pita gde sam ja ......... |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
сликуу твоју љубиим ...
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Мирка, љубави једина моја ти
ко те сада дирка
и ко ти под прозоре долази
- да ти свирка
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 402403404405406 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |