|
Искушение за прељуба |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 16> |
Автор | |
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.........iskusenie??????............podlegnuvaat na iskusenijata samo tie sto nemaat karakter,,,,,,,.sto ne se izziveani,,,,sto nemaat moral,,,,
na sekogo gospod mu dal po nekoe iskusenie,,,,doblest ili vrlina na sekoj covek e da go prebrodis toa zaradi samiot sebesi za da nemas griza na sovest(ako ja imas normalno),,,,,
i jas bi se slozila so mmomirovski..deka sve e do karakterot............
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На крајот се сведува на карактерот....
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми се допадна тоа што го рече шмизла за себепочитувањето............се гордеам со себе си........заради внатрешната сила да одолеам.......... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПОСТОЕЛО И ЌЕ ПОСТОИ НО СЕПАК СЕ ЗАВИСИ ОД КАРАКТЕР САМОКОНТРОЛА СЕБЕПОЧИТУВАЊЕ И ЖЕЛБА |
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako bide kako do sega
nema da padnam vo iskusenie
a ako pocne da vrda
e bogami neznam
|
|
apce
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NIKOGAS NE VELI NIKOGAS |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa kje pomine ako ne e ona vistinskoto iskushenie ali uvek postoi naredno iskushenie
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не паднав на искушението.............ми помина желбата......... Изменето од polzavce - 08.Јануари.2009 во 14:14 |
|
galenaa
Сениор Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eh koj ne padnal vo takvo iskushenie
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од блиски примери знам дека некогаш вистинските луѓе, некои кој многу ви одговара ги среќаваме во незгодни периоди од животот.
КАКО НА ПРИМЕР, АКО СТЕ ОДДЕЛЕНИ НЕКОЕ ВРЕМЕ ... МИСЛАМ ВО РАЗЛИЧНИ ГРАДОВИ ... ДРЖАВИ ... ПОРАДИ РАЗНО РАЗНИ ПРИЧИНИ... НО СЕПАК КАКО ШТО ПИШУВА GlenKlouz ... Сепак треба човек да седне и добро да размисли во што се впушта. А ФЕНОМЕНИ ПОСТОЈАТ ... |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од блиски примери знам дека некогаш вистинските луѓе, некои кој многу ви одговара ги среќаваме во незгодни периоди од животот.
И кога мислите дека сте среќни и дека покрај себе ја имате личноста на вашиот живот одеднаш се појавува некој кој го докажува спротивното. Незнам што да мислам за ова.Феномен. Сепак треба човек да седне и добро да размисли во што се впушта. |
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako voopsto osetis deka si "slaba" na nekogo znaci deka nesto ti fali vo vrskata vo koja si i sakas da go nadopolnis toa ...... ednas ke izbegas, ..... dva pati, .... tretiot pat ke padnes ..... baraj go onaa sto ti fali ......
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema da padnam vo iskusenie, ako osetam deka sum "slaba" na nekoj odma ke probam da se oddale4am od nego pa ako treba i da prekinam sekakvi kontakti so taa li4nost
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |