|
што ќе направите ако го фатите партнерот на дело? |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 29> |
Автор | |
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам како би реагирала. Зависи од многуте фактори кои тогаш ќе бидат активни, а сега можам само да ги замислам, но не и да ги осетам.
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...moz da mu go pofafate samo, ako go fatite, na delo...
|
|
SiReNaTa
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pfff
Изменето од SiReNaTa - 02.Јануари.2009 во 20:16 |
|
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravoooooooo
|
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
BIB
Група Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Belgium Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama bas nisto...ke se iznasmeam i ke si odam...iiii ke si odam....doma...a toj nek odi vo pm ako saka
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Kasno Marko stize na Kosovo" .... se vika milo ......
|
|
KungFuPanda
Нов член Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke mu dadam raka na tipot so ja roka zenskami posto zenska se drzi so k*r a ne so tepanje taka da ja ako ne sum bil sposoben moja greska e.
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......ќе си отидам........ |
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nishto nema da mu napravam
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A sto treba da mu napravam koga toj veke napravil?????
Nisto...Samo ke mu dadam na znaenje deka sum tuka,deka go gledam,za da si znae zosto si zaminuvam od nego. |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Веројатно ќе збеснам тотално, прво неа ќе ја грабнам за коса и ќе ја оскубам убаво да не и остане влакно а посе и фамозниот господин неверник едно 2,3 клоци ќе си добие од напред така да го боли. Хмммм, секако добивам идеи што поголем зулум да им направам за да им биде срам да излезат надвор и на работа да одат такви, помодрени.
А можеби и ништо не би направила, би ја напуштила куќата а може и една тужба да пишам....хмммм Абе недај боже нешто такво да се случи, незнам што би направила |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
прво ќе го фатам типот и ќе го искршам од ќотек,после на неа ќе и удрам неколку воспитни(не тепам жени иначе,ама моментот ќе ме понесе кон тоа) и ќе и речам чао и среќен живот.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznam sto bi ako ja fatam,
ama znam sto ako me fatat |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |