IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Искушение за прељуба
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Искушение за прељуба

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 16>
Автор
Порака
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 00:11
se soglasuvam,no sepak kaj bolo kkoj prvo shto ke vidish e fizickiot izgled,znaci za da voopshto razmenish i edna recenica so toj covek i pred da go zapoznaesh prvo ja gledash negovata nadvoreshnost.i ako barem nesgto te privlekuva kaj nego togash duri go zapoznavash poubavo covekot ili zenata t.e karakterot negov..........
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 00:18
A sto ako razgovaras so nekogo koj ne e tolku fizicki privlecan,a sepak nekako se nasol vo tvoja blizina i sekako na prv pogled ni na kraj pamet ne ti pagja deka toj covek moze da te privlece,a podocna te zasemeti so svojot sarm i harizma?
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 00:53
potpolno se soglasuvam so tebe fragota,vo red e toa,no mi bese zbor za licnost shto ne ja znaesh,znaci prviot kontakt e so ocite izgledot,a ponatamu se se slucuva,dali prijatelstvo,dali flert,dali neshto oveke,no shto i da se sluci se toa e nezavisno od nas,tuku od onaa shto e vo nas.......
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2008 во 18:07
jas se soglasuvam so enigma ama seuste ne se nasol nekoj
za da padnam vo iskusenie i ne veruvam deka takov ke
najdam
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2008 во 18:32
Originally posted by fragola fragola напиша:

Ubavinata e nesto sto najmalku me iskushuva i nikogas nema da mi pretstavuva pricina za preljuba.

бла%20бла
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2008 во 23:13
Od forum nema pogolemo iskusenie za preljuba
Кон врв
mmomirovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2008
Локација: Tuvalu
Поени: 1219
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mmomirovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2008 во 00:09
Глеаш убај лични, ти течат насекаде, а ти ништо не можеш да напрајш.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2008 во 00:52
Mene mi trgna duri po 10 000 posta...smeniv raka
Кон врв
mmomirovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2008
Локација: Tuvalu
Поени: 1219
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mmomirovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2008 во 23:53
Ај од сега со лева ќе пишувам....
Кон врв
THEPRINCESS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Декември.2008
Поени: 4676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај THEPRINCESS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2008 во 00:17
Nema da padnam vo iskusenie, ako osetam deka sum "slaba" na nekoj odma ke probam da se oddale4am od nego pa ako treba i da prekinam sekakvi kontakti so taa li4nost
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2008 во 00:21
Originally posted by THEPRINCESS THEPRINCESS напиша:

Nema da padnam vo iskusenie, ako osetam deka sum "slaba" na nekoj odma ke probam da se oddale4am od nego pa ako treba i da prekinam sekakvi kontakti so taa li4nost
NIKOGAS NEMA ISUSENIE POSILNO OD MOETO JAS
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2008 во 00:21
Ako voopsto osetis deka si "slaba" na nekogo znaci deka nesto ti fali vo vrskata vo koja si i sakas da go nadopolnis toa ...... ednas ke izbegas, ..... dva pati, .... tretiot pat ke padnes ..... baraj go onaa sto ti fali ......
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2008 во 02:07
Од блиски примери знам дека некогаш вистинските луѓе, некои кој многу ви одговара ги среќаваме во незгодни периоди од животот.
И кога мислите дека сте среќни и дека покрај себе ја имате личноста на вашиот живот одеднаш се појавува некој кој го докажува спротивното.
Незнам што да мислам за ова.Феномен.
Сепак треба човек да седне и добро да размисли во што се впушта.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2008 во 02:16
Од блиски примери знам дека некогаш вистинските луѓе, некои кој многу ви одговара ги среќаваме во незгодни периоди од животот.

КАКО НА ПРИМЕР, АКО СТЕ ОДДЕЛЕНИ НЕКОЕ ВРЕМЕ ... МИСЛАМ ВО РАЗЛИЧНИ ГРАДОВИ ... ДРЖАВИ ... ПОРАДИ РАЗНО РАЗНИ ПРИЧИНИ...

НО СЕПАК КАКО ШТО ПИШУВА GlenKlouz ... Сепак треба човек да седне и добро да размисли во што се впушта.

А ФЕНОМЕНИ ПОСТОЈАТ ...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.