|
Вашите чувства преку песна! |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 41> |
Автор | |
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=eZ1dNiFvs0k
Tango Flamenco Изменето од lotus flower - 29.Декември.2008 во 20:28 |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Feeling Good
Birds flying high You know how I feel Sun in the sky You know how I feel Breeze driftin' on by You know how I feel It's a new dawn It's a new day It's a new life For me And I'm feeling good Fish in the sea You know how I feel River running free You know how I feel Blossom on a tree You know how I feel It's a new dawn It's a new day It's a new life For me And I'm feeling good Dragonfly out in the sun you know what I mean, don't you know Butterflies all havin' fun you know what I mean Sleep in peace when day is done That's what I mean And this old world is a new world And a bold world For me Stars when you shine You know how I feel Scent of the pine You know how I feel Oh freedom is mine And I know how I feel It's a new dawn It's a new day It's a new life For me And I'm feeling good |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze prevod ? sefice ? a ?
p.s. aj otkluci ja temana vo svet Изменето од miroslav_g8 - 29.Декември.2008 во 20:41 |
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jer ti se ljubis na tako dobar nacin
nemas pojma koliko mi znacis nemas pojma kako mi ne dostaes u mojoj glavo sve me potseca na tebe nemam prava da te zadrzim za sebe nemam prava da te zadrzim |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pogledaj kako drhtim kada gledam te i kao da si poslednji na svetu ne dam te Pogledaj moje oci sve ti govore kada te nema uvek pomislim na najgore I telo grci se i ruke znoje se a u stvari znam da volis me Trebas mi, ni sunce zemlji kao ti meni, i hajde, dodji, pa me uveri, da sumnje ne bude u meni Zamisli kako mi je kad se probudim kako mi srce lupa kad na tebe pomislim I sumnja javi se sa srcem bori se a ustvari znam da volïs me Изменето од Biba_G - 30.Декември.2008 во 18:05 |
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ONE WAY
OR ANOTHER I'M GONNA FIND YOU I'M GONNA GET YOU GET YOU GET YOU GET YOU |
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://video.google.com/videosearch?q=zivot+stati+nece&hl=en&emb=0&aq=f#
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
WITHOUT YOU (OHNE DICH)
Not nothing Not nothing Not nothing Perhaps not nothing |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I just wanna hold you close
But so far all I have are dreams of you So I wait for the day And the courage to say how much I love you Yes I do! I'll be dreaming of you tonight Till tomorrow I'll be holding you tight And there's nowhere in the world I'd rather be Than here in my room dreaming about you and me |
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |